Hae
Big mamas home

Kauluspaita ja shortsit

Oon viime päivät sulkenut korvani täysin kaikelta syksy-puheelta. Elokuu on kesäkuukausi, joten ei puhuta vielä syksystä. Arkeen palaamisesta on ihan okei puhua, mutta ei vielä syksystä. Eilen oli aivan ihana, lämmin päivä. Oltiin Katrin kanssa kuvaamassa ja hikoiltiin autossa ja kuvatessakin. Olen parina päivänä ottanut mukaan takin, kun olen käynyt ulkona ja se on ollut joka kerta aivan liikaa. Joten nautitaan vielä tästä vuodenajasta. Syksy on muutenkin niin pitkä ja pimeä, että turha siihen on kiirehtiä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kauluspaita / H&M

Shortsit / H&M

Kengät / H&M

Laukku / ZARA

Korvakorut / NOMBLE DESIGN saatu*

Melonilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni Kauluspaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni

Kauluspaita ja shortsit

Nämä kesäkuvat me otettiin Katrin kanssa jo joitain viikkoja sitten, mutta tämä asu on edelleen ihan ajankohtainen. Kauluspaita ja shortsit yhdistelmä on ollut tänä kesänä luottoasujani. Olen jakanut samaa tyyliä täällä blogissa tässä ja tässä postauksessa. Tässä asussa minulla on tuo ihana, puuvillainen, oversize kauluspaita. Vaikka kangas on aika paksun oloista puuvillaa, niin se on silti viileä lämpimälläkin ilmalla.

Tämä asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin minua. Vaikka vaatekaapistani löytyy nykyään myös niitä väriläiskiä. Lähinnä niinä kukkamekkoina, niin tällainen pelkistetympi tyyli tuntuu myös ihan yhtä omalta ja yhdistelen näitä todella mielelläni.

Kauluspaita on ihana ja ajaton ja menee ympäri vuoden. Olen yhdistänyt tämän farkkuihin ja nahkapöksyihin monet kerrat. Tämä kauluspaita on ollut mukanani myös kaikilla hotellireissuilla, koska sen kanssa on ollut kiva hengata iltasella, sekä mennä aamiaiselle.

Kauluspaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni Kauluspaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni

Melonilaukku sopii tähänkin asuun täydellisesti. Kerroin jo aiemmin, että laukku on syntymäpäivälahja kumppaniltani. Joku varmasti yhdistäisi laukun myös rohkeampaan asuun, mutta itse käytän sitä kaikkein mieluiten tällaisen simppelin asun kaverina.

Korvakorut olen saanut Turkulaiselta pienyritykseltä Nomble Designilta.

Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Toivon todella, että loppukesä olisi lämmin ja saataisiin nauttia vielä tämä kuukausi kesäisistä päivistä. Kuten sanoin, syksy on tarpeeksi pitkä ilman, että sitä aletaan viettää näin elokuussa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Keltainen mekko

Hellepäivän asu

Kesämekko ja farkkutakki

Valkoinen kauluspaita ja lainalaukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.