Hae
Big mamas home

Kylmän päivän asu ja hieman alkuvuoden kuulumisia

Hellou. Tämä viikko ei ole kyllä mennyt yhtään niin kuin olin ajatellut. Lapset oli totta kai kipeinä siinä vaiheessa, kun arki olisi alkanut. Universumi halusi selkeästi muistuttaa siitä, mitä on olla äiti. Siltä varalta, jos se olisi päässyt tuossa reilussa kahdessa viikossa unohtumaan. Valittelin lasten sairastelusta ihastukselleni, joka päätti yllättää minut aivan mielettömän kauniilla kukkakimpulla. Hän pääsi yllättämään minut aivan täydellisesti. Täytyy sanoa, että tämä kyseinen ihmissuhde on juuri nyt aivan mielettömän ihanassa vaiheessa. Yritän nauttia siitä täysin siemauksin.

Perjantaina pääsin onneksi takaisin töihin ja se meni todella kivasti. Olin aluksi aivan pihalla siitä, mitä pitäisi tehdä, mutta aika nopeasti pääsin jutun juonesta kiinni. Meillä on kuitenkin tosi hyvät ohjeet kaikkiin tilanteisiin. Luettuani hetken ohjeita ja tartuttuani kiinni casehin homma lähti sujumaan nopeasti. Voin kuitenkin sanoa, että homma oli ehtinyt muuttua ihan todella paljon ja jouduin oikeasti opettelemaan paljon uutta.

Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Kylmän päivän asu

Täällä Etelä-Suomessa on ollut jo jonkin aikaa melko lauhat kelit. Henkilökohtaisesti en valita. Olen ehdottomasti enemmän lauhan kelin ystävä, kuin pakkasten. Siitä huolimatta, että joka askeleella meinaa liukastua selälleen.

Yksi asia, josta olen innoissani uudessa työssäni, on ehdottomasti puekutuminen. Päivän asuun voi oikeasti vähän panostaa, kun työvuoron ajaksi ei tarvitse vetää niskaan työasua. Meillä ei ole töissä mitään pukukoodia. Itse olen ehtinyt näyttäytyä töissä niin nahkapöksyissä, paljettihameessa, kuin myös farkuissa. Toinen pukeutumiseen liittyvä innostuksen aiheeni on olut se, että voin valita päiväksi juuri ne korvakorut, jotka haluan. Niiden ei tarvitse olla välttämättä järkevät napit, kun ei ole vaarana, että joku asiakas tarraa niistä kiinni ja nykäisee. Neule ja farkut, sekä korvakorut on enemmän kuin passeli työasu koronajäljitykseen.

Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Suomalaiset käsin tehdyt korvakorut - Veer Falck Viuhka - BMH - Big mamas home by Jenni Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Teddy-takki on talven suosikkitakkejani. Se toimii parhaiten ei niin tuulisella säällä. Se on lämmin, mutta ei juuri pidä tuulta. Muhkean neuleen ja tämän takin kanssa kestää jo vähän kovempiakin pakkasia. Lapseni rakastavat tätä takkia. 😀 Heidän mielestään muistutan nallea tässä takissa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Neule – H&M 2021

Mom Jeansit – H&M 2021

Takki – H&M 2021

Laukku – H&M 2021

Korvakorut (Viuhka) – VEERA FALCK 2021

Kengät – ZADAA SECOND HAND 2021

 

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kylmän päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Toivottavasti teidän vuosi 2022 on alkanut hyvin. Me rauhoitutaan tyttöjen kanssa yhteisen viikonlopun viettoon.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Lyhythihainen neule

Paljettihame

Neuleliivi ja kukkamekko

Teddy-takki ja hieman kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *