Hae
Big mamas home

Kevättyylin kulmakiviä

Toukokuu on virallisesti vierähtänyt käyntiin. Meidän pihan vaahterat kukkivat jo, mikä saa minut hymyilemään. Rakastan tässä kodissa aivan erityisesti sitä, että joka ikkunasta näkyy puita. Kevät on täydessä vauhdissa. Kuvasin tässä taannoin kuvia ajatuksena kirjoittaa kevättyylistä ja sen kulmakivistä. Totuushan on, että isoimmat tyylin kulmakivet tänä keväänä ovat vaatteet, jotka menevät päälle. Mutta ajattelin joka tapauksessa hieman listata niitä.

Kevätpukeutumisessa on erityisen kivaa se, että saa jo selkeästi keventää. Ulkona tarkenee niin mekoilla, kuin kevyemmillä kengillä, mutta samaan aikaan tarvitaan kuitenkin myös takkeja.

Neutraalit & klassiset värit

Oma tyylini on pääasiassa hyvin klassinen. Olen viime vuosina kokeillut pastellivärejä ja muita trendejä, mutta päätynyt palaamaan yhä uudelleen ja uudelleen siihen omaan neutraaliin värimaailmaan. Poikkeuksena kukkamekot ja korvakorut, jotka ovat minun tapani leikitellä tyylillä. Mutta koen tämän toimivan itselläni puhtaasti sen vuoksi, että perustyylini on niin klassinen ja neutraali. En kaipaa loppujen lopuksi sen enempää värejä keväällä tai kesällä. Päin vastoin, huomaan iän myötä kaipaavani enemmän ja enemmän sitä rauhallista väripalettia ja aika vähäisiä kuoseja.

 

Kukkamekot & hameet

Heti perään on pakko puhua niistä kukkamekoista ja moderneista hippikaavuista, joita kaapistani löytyy muutama. Nämä ovatkin poikkeus, joka vahvistaa säännön. Suosin erityisesti lyhyitä a-linjaisia mekkoja, koska ne sopivat mielestäni kaikkein parhaiten omalle vartalolleni. Ne paljastavat sääreni, joista olen aina pitänyt omassa ulkonäössäni. Näin raskaana, niiden alle mahtuu myös se raskausvatsa.

Mekkojen lisäksi olen tänä keväänä suosinut nimenomaan hameita. Housut tuntuvat lähinnä ahdistavilta, legginssejä lukuunottamatta. Hameissa on vähän sama juttu, kuin noissa a-linjaisissa mekoissa, sinne mahtuu hyvin alle tuo alati kasvava vatsa.

Suosi olemassa olevia vaatteita

Haluan suosia mahdollisimman pitkälle niitä vaatteita, joita omistan. Housuja olen joutunut ostamaan jonkin verran, mutta viimeiset kuukaudet haluaisin oikeasti pärjätä noilla nyt olemassa olevilla housuilla. Tässä auttaa edellä mainitut mekot ja hameet. Tällä hetkellä vaatekaappini on sellainen, että en koe tarvitsevani uusia äitiysvaatteita. Minulla on sellaisia ylä- ja alaosia, jotka todennäköisesti menevät raskauden loppuun.

Oma vartaloni muuttuu imetyksen myötä melko isosti. Kuulun siihen ihmisryhmään, joka käytännössä kuihtuu imettäessään. Joten täytyy katsoa mihin se asettuu aikanaan. Imetys itsessään tulee myös vaatimaan omansa pukeutumisessa. Mutta siitä lisää, kun asia on ajankohtainen.

Mukavuus edellä

Tämä tulee olemaan kevään ja kesän tärkein muistisääntö. Omalta osaltani raskauden viimein kolmannes on pyörähtänyt käyntiin ja se on oman kokemukseni mukaan ehkä se raskain. En halua hankaloittaa omaa oloani pukeutumalla puristaviin tai epämukaviin vaatteisiin. Joten nyt mennään ehdottomasti mukavuus edellä.

 

Huomaan, että näin kevään tullen, kaikki vaalea ja keveä houkuttelee entistä enemmän. En malta odottaa ilmojen lämpenemistä, jotta pääsen pukeutumaan niihin kaikkein kevyimpiin mekkoihini. Huomaan myös, että tänä keväänä olen entistä tykästyneempi beigeen. Se on kaunis vaalea väri ja tuntuu itselleni vielä luonnollisemmalta väriltä, kuin puhdas valkoinen.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Ihanaa vappua!

Kevään luottovaatteita

No sitä perhearkea

Asu klassisissa väreissä

Mukavuus edellä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *