Hae
Big mamas home

Hotellivinkki: Hektor Container Hotel

Nyt seuraa se lupaamani hotellivinkki Tallinnaan. Elikkä, olen kirjoittanut jo aiemmin että yövyimme kumppanini kanssa Tallinnassa Hektor Container hotellissa. Kyseessä on siis hotelli, joka sijaitsee Tallinnassa, Telliskiven alueella, noin kahden kilometrin päässä satamasta. Siitä on myös ihan kivenheitto Vanhaan Kaupunkiin.

Saatiin hotellisuositus ystävältäni Heidiltä, joka on ollut reissukaverinani aiemmin. Ja Heidi on niin tarkka hotellien laadusta, että kun hän sanoi tämän olevan Tallinnan parhaita hotelleita, sen täytyy oikeasti olla hyvä.

Hotellit Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni Telliskivi Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni Hektor Container Hotel - BMH - Big mamas home by Jenni Hektor Container Hotel - BMH - Big mamas home by Jenni

Telliskivi Tallinna - BMH - Big mamas home Telliskivi Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni

Hektor Container Hotel

Meitä kiehtoi hotellissa erityisesti sen omalaatuisuus. Kovin montaa tällaista hotellia tuskin on. Hotellihuoneet olivat merkikontteja, joita oli pinottu riviin ja päällekäin suureen, suureen halliin. Huoneet on rakennettu konttien sisään. Huone on aika pieni, mutta aivan riittävä. Sieltä löytyy kaikki tarpeellinen ja ne ovat oikeasti viihtyisiä.

Tallinnan hotelli - BMH - Big mamas home by Jenni Hektor Container Hotel - BMH - Big mamas home by Jenni Telliskivi Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni Hektor Container Hotel - BMH - Big mamas home by Jenni Telliskivi Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni Hektor Container Hotel - BMH - Big mamas home by Jenni Telliskivi Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni

Plussat ja miinukset:

+ Sijainti! Siis ehdoton plussa. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä satamasta ja Vanhasta Kaupungista. Sen vieressä on Balti Jaama Turg ja juna-asema. Se on kuitenkin hieman sivussa keskustan vilinästä.

+ Idea. Pidän tästä ideasta aivan valtavasti. Sisustus on myös todella kiva.

+ Palvelu oli todella ystävällistä. Saatiin matkatavarat hotellille säilöön kolmeksi tunniksi ennen sisään kirjautumista.

+ Aamiainen tehdään tilauksesta. Aamiaiselle sai tulla omaan tahtiin ja ruoka tehtiin tilauksesta. Ei pannussa seissyttä kahvia ja palaneita nakkeja, vaan herkullinen, tuore kanatoast, chiavanukas, kahvi ja tuoremehu. Vatsa tuli täyteen ilman ähkyä. Myös kumppanillani, joka buffettiaamiaisten kuluttajana sitä vähän ihmetteli.

+ Paikalla oli symppis aulakoira, joka hurmasi sekä minut, että kumppanini.

+ Toimiva chromecast telkkarissa. Saatiin illalla katsoa leffaa omalla mieltymyksellä unta odotellessa. (Tämä ei ole omalla kokemuksella itsestään selvyys hotelleissa.)

 

– Huoneen ”ikkunattomuus”. Olisin kaivannut ikkunaa ulos asti, mutta ymmärrän ettei se tässä konseptissa ole mahdollista. Näin yhden yön vierailussa se ei alkanut liikaa ahdistamaan, kun me käytiin huoneessa oikeastaan vain nukkumassa.

Hotelli Tallinnassa - BMH - Big mamas home by Jenni Hektor Container Hotel - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelliaamiainen - BMH - Big mamas home by Jenni Hektor Container Hotel - BMH - Big mamas home by Jenni

Loppuun pieni vinkki. Me varattiin pakettina Ecerö Linelta pakettina niin matkat ja hotelli, mikä tuli jonkin verran edullisemmaksi, kuin erikseen varaaminen.

Voin suositella hotellia todella lämpimästi, jos haluaa vähän erilaisen hotellikokemuksen.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Balti Jaama Turg

Tallinnan matkapäiväkirja

Ensimmäinen parisuhdeloma

Tallinnan reissun asut ja mitä pakkasin mukaan

Postikortteja Tallinnasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.