Hae
Big mamas home

Kasvomaskien mukana tulleet iho-ongelmat

Tämä korona-aika ja siihen liittyvät varotoimet ovat saattaneet minut ihan uuden ongelman äärelle. Nimittäin iho-ongelmien. Sillä lukuunottamatta satunnaisia näppylöitä, joitain allergisia reaktioita ja silloin tällöin ilmeneviä pikkuongelmia, olen aina saanut nauttia hyvästä ihosta. Teini-iässä isoin kohtaamani ongelma taisi olla neljä pikkufinniä kerrallaan. En siis voi missään nimessä sanoa kärsineeni iho-ongelmista, ennen kuin nyt.

Big mamas home by Jenni S. Kasvomaskien mukana tulleet iho-ongelmat

Hoitoalalla maskia pidetään kaikila asiakaskäynneillä ja meillä on käytössä kolminkertaiset kangasmaskit. Välillä niiden sisällä saa hikoilla ihan toden teolla. Siihen nähden ei ole ihmekkään, että iho on kovilla.

Pahimmat ongelma-alueet ovat poskien ja leuan alueella. Eli niissä kohdissa, joissa maskit ovat kaikkein tiiviimmin kiinni iholla. Loogisesti ne ovat myös kaikkein eniten kovilla ja niille kertyy eniten epäpuhtauksia. Kesälomalla ongelmat helpottivat pienen pahenemisvaiheen kautta, kun maskin käyttö oli vähäistä. Töihin paluun myötä ne ovat kuitenkin pahentuneet entisestään.

Big mamas home by Jenni S. Kasvomaskien mukana tulleet iho-ongelmat

Koska minulla ei ole liiemmin kokemuksia iho-ongelmista, niin koen olevani hieman pulassa. Tähän mennessä olen tehostanut erityisesti kasvojen pesua ja puhdistusta. Mutta epäilen, että tämän tyyliset ongelmat kaipaavat jonkinlaista tehostettua hoitoa. Ystäväni Pinja kirjoitti juuri tuotteista, joita hän on kokeillut kasvomaskin aiheuttamiin iho-ongelmiin. Suosittelen postausta lämpimästi. Tilasin itselleni joitain hänen suosittelemiaan tuotteita testiin.

Big mamas home by Jenni S. Kasvomaskien mukana tulleet iho-ongelmat

Olisi kiva kuulla, oletteko te törmänneet vastaavaan ongelmaan kangasmaskien kanssa? Ja kerron teille miten uusien tuotteiden kanssa menee ja ovatko ne tuoneet helpotusta ongelmiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.