Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 35/20

*Postaus sisältää saatuja tuotteita.

Viikon paras tuuri

Tämä on itseasiassa tapahtunut jo hieman aiemmin, mutta sain vasta palkinnon käsiini. Osallistuin siis Jonna Kivilahden instagramtilillä arvontaan, jonka palkintona oli Jonna ja Krista Keltasen mielettömän ihana sisustuskirjasarja. Olen kuolannut Happy Homes kirjoja jo pidemmän aikaa, raaskimatta koskaan ostaa niitä. Jotenkin olen aina keksinyt rahoilleni parempaa käyttöä. Nyt minä sitten voitin koko sarjan itselleni. Olen selannut ja hiplaillut kirjoja koko viikon. Ne ovat todella kauniita ja inspiroivia. Joskus sitä käy munkki instagramarvonnassa.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 35/20

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 35/20

Viikon parhaat ihonhoitotuotteet

Sain tällä viikolla testiin ihanat Beauty Gardenin kasvoveden ja kuorintavoiteen (saatu). Merkki ei ole minulle entuudestaan tuttu. Otin selvää, että Beauty Garden on ranskalainen, vuonna 2015 lanseerattu 100% luonnonmukainen luomuihonhoitosarja. Innostuin eniten siitä, että kuorintavoiteen kuorivina rakeina on käytetty rouhittua saksanpähkinän kuorta ja kuivattuja kamomillan terälehtiä. En halua käyttää kuorintavoiteita, jotka sisältävät mikromuovia, joten nostan mielelläni kaikkia tällaisia vaihtoehtoja.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 35/20

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 35/20

Viikon paras kynsilakka

Olen ollut jo vuosia hyvin merkkiuskollinen kynsilakkojen suhteen. Nyt sain testiin Essencen kynsilakkoja, joten annan niille mielelläni mahdollisuuden. Nyt puhuttelee erityisesti Shine last & go geelilakan sävy 48 My love diary (saatu). Sävy on täydellisen syksyinen, oranssiin taittava punainen. Ensimmäisen testin jälkeen Essencen lakat vaikuttavat hyviltä.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 35/20

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 35/20

Viikon paras retki

Tämä oli viikonlopun veneretki, joka tulee olemaan ainakin omalta osaltani tämän kesän viimeinen. Mikä sattuma, että kesän viimeinen retki sattui juuri venetsialaisviikonlopulle. Säässä oli hieman toivomisen varaa, mutta oli myös tunnelmallista istua grillikatoksessa kuuntelemassa sateen ropinaa samalla, kun nuotio lämmitti. Palasimme reissulta kotiin kierto reittiä. Näissä reissuissa parasta on ollut aina matka. Rakastan veneellä liikkumista, joten oli kiva kiertää kotiin. Seilasimme keskustan ohitse ja minäkin sain ohjata venettä. Istuin penkillä, kuin rautakanki ja luikertelin eteenpäin. Käänsin aina liikaa jompaan kumpaan suuntaan ja sitten piti tehdä korjausliikkeita. Joka tapauksessa, ihan parasta.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 35/20

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 35/20

Viikon paras onnistuminen keittiössä

Aito risotto. Siis oh, my god, miten hyvää. Tein aitoa risottoa ensimmäistä kertaa ja luoja, että siitä tuli hyvää. Meinasin syödä kerralla koko kattilallisen. Jaan reseptin ehdottomasti myös teidän kanssanne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.