Hae
Big mamas home

Toinen nainen

Vuosi alkoi melkoisella uutispommilla. Sain kuulla, että exälläni on ollut vuosia kestänyt suhde toisen naisen kanssa. Tämä suhde alkoi jo vuosia ennen meidän eroa ja sain kuulla tästä nyt, kun tämä valheiden ja pettämisen verkko alkoi aueta toista kautta. En mene postauksessa sen enempää tämän yksityiskohtiin. Olennainen tieto on se, että exälläni oli toinen nainen vuosien ajan.

Uskottomuus

Olennainen tieto on se, että exälläni oli toinen nainen vuosien ajan.

Reaktioni

Ensireaktioni uutiselle oli se, että minun teki mieli nauraa. Mutta koska kuvio on paljon isompi ja kuin jostain jenkkielokuvasta, pidin naurun sisälläni. Tässä on nimittäin niitä, joita on oikeasti sattunut. Minulle tämä oli vain yksi ikävä teko muiden ikävien tekojen joukossa. Jos olisin kuullut tästä vuosi sitten, olisin ehkä ollut rikki. Nyt, no olen ehtinyt kokea pahempaakin.

Pari päivää tämän jälkeen tuli itku ja fyysinen paha olo. Vaikka suhteessa oli mennyt pidemmän aikaan huonosti, koin tehneeni ihan loppuun asti töitä sen eteen. Vaikka olin päässyt yli erosta, nyt tuntuu siitä huolimatta siltä kuin tieto olisi tahrinut suhteen viimeiset vuodet. En voinut olla miettimättä, missä kaikissa tilanteissa minua oli petetty. Siitä seurasi fyysisesti huono ja oksettava olo. Sitä seurasi itku. Onneksi olin silloin yksin kotona. Sain antaa itkun tulla ihan rauhassa. Samaan aikaan oli huojentavaa huomata, että tieto herätti minussa tunteita. Olisin saattanut jossain vaiheessa huolestua itsestäni, jos en olisi reagoinut naurua kummemmin. Kun tunteita heräsi, niiden kautta voin käsitellä tiedon.

Uskottomuus

Traumojen käsittely

Se mitä olen miettinyt, kun elän jo väkivallan traumojen kanssa ja tällä hetkellä käyn niitä läpi lähes päivittäin, niin jääkö minulle tästäkin joku uusi trauma. Sanotaanko näin, että tässä on jo trauma, jos toinenkin niin en varsinaisesti kaipaa lisää. Mutta voiko olla, että tämä lisää jo valmiiksi hataraa kykyäni luottaa muihin.

Sen lisäksi tämä tieto on nostanut monta muuta ikävää muistoa pintaan. Käyn kokemaani väkivaltaa läpi tällä hetkellä varmasti enemmän, kuin kertaakaan aiemmin. Ehkä tämä tarkoittaa sitä, että olen nyt valmis käsittelemään sitä kaikkea. Itselle paras tapa on aina ollut se, että käsittele asioita sitä mukaan, kun ne alkavat omassa mielessä nousta esille. En patoa mitään, mutta annan niiden tulla käsiteltäviksi omalla painollaan.

-Jenni

LUE MYÖS

Mikä järki tässä treffailun oravanpyörässä on?

Ihan sekaisin ku seinäkello

Eroista & sarjamonogamiasta

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

2 kommenttia

  1. Kukka kirjoitti:

    Fiksusti avaat asiaa, kerrot tosiasiat asialliseen tyyliin. Katalasti tehty exältäsi, mutta vika ei ollut sinussa.

    Ja tosi kauniita kuvia sinusta nämä, tulee hyvin esille piirteesi. Kasvojesi muoto poskipäineen on todella kaunis.

  2. bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

    Kiitos paljon ihanasta kommentista. Tiedän, että vika ei ole ollut minussa, enkä voi sille enää mitään. Parempi jatkaa vain omaa elämää.
    Ja kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.