Hae
Big mamas home

Paitatakki ja neulemekko

Ai että. Yhtä suht pientä työjuttua  ja tätä illalla kirjoitettua blogitekstiä lukuunottamatta, olen tänään vain ollut ja maannut siitä lähtien, kun vein lapsen päiväkotiin. Ja tämä on tehnyt todella hyvää. Vaikkakin krooninen väsymykseni ei ole helpottanut. Tulevan kuuden päivän aikana aion mennä iltaisin aikaisin nukkumaan ja nukkua mahdollisimman pitkään. Mikä minun tapauksessani tarkoittaa todennäköisesti heräämistä viiden tai kuuden välillä. Tämä on raskausoire, josta kerron myöhemmin lisää.

Seuraavan kuuden päivän aikana teen joulukalenteria. Olen saanut paljon kuvattua, mutta jonkin verran kuvattavaa on edelleen jäljellä. Tämä on ollut ihana projekti, mutta en tiedä olisinko lähtenyt tähän jos olisin tiennyt olevan joulukuussa raskaana. Mutta enää en aio luovuttaa. Lisäksi tänä sunnuntaina kuvataan pitkästä aikaa Katrin kanssa. Ihan parasta!

 

Paitatakki / H&M

Neulemekko / Papu Second hand

Nahkapöksyt / H&M

Kengät / New Look

Hattu / Zadaa second hand

Korvakorut / Valla koru

 

Tässä asussa olen yhdistänyt kaikkia tämän syksyn lempielementtejäni. Paitatakki, Papun neulemekko, nahkapöksyt ja kipparilakki. Asu on super kiva ja meillä tuli tästä Katrin kanssa hieman mieleen Anastasia. Muistatteko vielä kyseistä elokuvaa? Se oli lapsuudessani yksi suosikki elokuviani. Todennäköisesti siksi, että se pohjautui todellisuuteen. Muistan toivoneeni, että Anastasia olisi säästynyt kohtaloltaan.

Mutta nyt eksyin sivuraiteille.

Pidän tuosta takista koko ajan enemmän ja enemmän. Se vaati selkeästi enemmän totuttelua. Nyt se alkaa olemaan jo vähän turhan viileä, mutta pääsee taatusti taas keväällä käyttöön.

Pidän siitä, miten tosi simppeliin asuun saa eloa näillä kultakoristeisilla maihareilla. Hattu on asuun myös kiva lisä.

Minä siirryn tästä pikku hiljaa takaisin tuohon sohvannurkkaan lepäilemään, että jaksan viikonloppuna tehdä teille joulukalenteria. Ensi viikolla ilmestyy kuitenkin ensimmäinen luukku! Iik! Uskomatonta, että kohta on jo joulukuu. Ja huomenna aion muuten julkaista seuraavan raskausviikon, jotta päästään pian oikeaan tahtiin.

Terkuin,

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Neulemekko ja iso kiitos

Musta asu pinkein yksityiskohdin

Kauluspaita ja nahkahousut

Paitatakki, jonka meinasin palauttaa

Tyyli-inspiraatiota Tanskasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *