Hae
Big mamas home

Ruska, neule ja revityt farkut

Minulla on koneella vielä kymmeniä ruskakuvia, joita otimme Katrin kanssa. Joten vaikka se on ikkunan takana pelkkä kaunis muisto, niin jaan teille vielä jonkin aikaa näitä kuvia.

Viikonloppu meni ohitse hujauksessa ja sujui lähinnä synttäreitä valmistellen ja lopulta niitä viettäen. Kakun leipominen otti oman aikainsa, vaikka muuten tarjoilujen suhteen pyrinkin menemään mahdollisimman helpolla. Kakku on kuitenkin itselle siinä mielessä kunnia-asia, että haluan leipoa sen itse. Se on onneksi vuosi vuodelta ja kakku kakulta yhä helpompaa ja joka kakku on onnitunut edeltäjäänsä paremmin. Tämä on siis omistettu jokaiselle vanhemmalle, jonka ensimmäinen kakku on näyttänyt enemmän tai vähemmän reppanalta.

Kirjoitan kyllä synttäreistä oman postauksensa, kunhan saan viikonlopun kuvat käytyä lävitse.

Ruska, neule ja revityt farkut - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Ruska, neule ja revityt farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä asu menee ehdottomasti arkiasut-kategoriaan. Eli niihin asuihin, jotka tulee vedettyä päälle aamulla ilman sen kummempia miettimättä.

Tämä kyseinen harmaa neule on ehkä lämpimin ja muhkein neule, jonka olen koskaan omistanut. Valitsen sen kylmällä ilmalla lähes poikkeuksetta ensimmäisenä päälle. Kauluksen kanssa olen hieman kahden vaiheilla, sopiiko se minulle, mutta neule vie kyllä muuten voiton muista. Kyseinen neule on on minulla koossa XXL, mikä on tässä puserossa itselleni sopivat oversize.

Vihreä takkini menee edelleen neuleiden kaverina niinä kaikkein lämpimimpinä päivinä. Kylmällä ja melkein pakkasella se ei enää toimi, joten hiljalleen se siirtyy odottamaan kevättä. Takki on myös kokoa XXL.

Ruska, neule ja revityt farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Ruska, neule ja revityt farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Ruska, neule ja revityt farkut - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvissani on kuvissa ihanat @annidiudiy korvakorut. Omani ovat mallikappaleet, joten sain ne ilmaiseksi. Annilla ei ilmeisesti ole näille mitään sen kummempaa tuotenimeä, mutta itse sanon näitä auringoiksi. Anni, saat käyttää. 😀 Nämä ovat kokonsa puolesta hyvät arkikorvikset. Sellaiset, kun haluan nappeja isommat korut, mutta en halua miettiä korvakorujani koko päivää, kuten isompien kanssa meinaa käydä.

Pooloneule - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pooloneule - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Asu

Takki H&M (2019)

Neulepusero H&M (2021)

Farkut H&M (2021)

Laukku H&M (2021)

Korvakorut @ANNIDIUDIY (2021)

Kengät ZADAA SECOND HAND (2021)

Ruska, neule ja revityt farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Minä jatkan harjoittelun puskemista läpi. Toistaiseksi olen nauttinut sairaalajaksosta todella paljon ja toivon, että nautin loppuun asti.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Rento asukokonaisuus – Mom jeansit ja helmicollege

Aivan tavallinen arkiasu

Täydellinen asu – Neuletakki ja suorat housut

Kukkia, röyhelöitä ja nahkahousut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *