Hae
Big mamas home

Hyggenurkkaus-haaste

Olen käsitellyt viime aikana todella isoja ja raskaita aiheita, kuten myrkyllisiä ihmissuhteita ja henkistä väkivaltaa. Elämässäni on kuitenkin myös paljon hyvää ja ihanaa, joten on viimein aikaa tuoda niitä hyviä asioita myös tänne puolelle.

Suomalaisissa sisustusblogeissa on jo hetken näkynyt Suvin hyggenurkkaus-haaste #hyggecornerchallenge, johon minä myös haluan osallistua. Kodin merkitys on lisääntynyt ihan valtavasti niin eron, kuin korona-arjenkin aikana. Tuntuu tärkeältä, että on paikka, jossa rauhoittua ja jossa olo tuntuun, sekät turvalliselta, että hyvältä. Esittelen teille nyt meidän perheen suosikkipaikan kodissa.

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge
Meidän kodin sydän on ehdottomasti sohva. Hoitopäivien jälkeen me otetaan tyttöjen kanssa yhteinen hetki sohvalla ja ihan vain halitaan yhdessä. Tytötkin osaavat jo pyytää tätä hetkeä hoitopäivän jälkeen. Nykyään me luetaan myös iltasadut sohvalla yhdessä. Oikeastaan se on ihan sama, mitä me tehdään, kunhan saadaan olla lähellä. 

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge
Ostin sohvan vähän reilu neljä vuotta sitten Ikeasta, kun edellinen veteli viimeisiään. Arvoin silloin hetken aikaa sohvan värin kanssa, mutta luojan kiitos päädyin jo silloin harmaaseen. Olin haaveillut silloin pitkään sohvasta jossa on divaaniosa ja sen lisäksi vuodesohva tuntui silloin ehdottomasti kaikkein järkevimmältä vaihtoehdolta. 
Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge
Tässä sohvalla on katsottu monet elokuvat, luettu kirjoja, pötkötelty vastasyntyneen kanssa, nukuttu päiväunia… Tällä hetkellä se toimii myös minun makuuhuoneenani siihen asti, että saan hankittua itselleni uuden sängyn. Meidän sohva on meille ihan äärimmäisen tärkeä paikka. 


Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Big mamas home by Jenni S. Hyggenurkkaus-haaste, #hyggecornerchallenge

Olen asunut tässä nykyisessä kodissa pian kymmenen vuotta. Aika on mennyt todella nopeasti, mutta nyt alan oikeasti kaivata uusia kuvioita. Aiemmat muuttosuunnitelmat kosahtivat lopulta tuohon eroon, vaikka aluksi näytti hyvältä. Tämähän toki tarkoittaa vain sitä, että kunhan tämä koronatilanne lähtee helpottamaan, niin laitan kunnolla asuntovahdit tulille ja alan etsiä aktiivisesti meille uutta kotia. Siitä huolimatta, vaikka kaipaan muutosta ja isompaa asuntoa, tämä asunto tuntuu tällä hetkellä kodilta ja turvasatamalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.