Hae
Big mamas home

Herkullinen kantarellipasta

Vuorossa olisi taas uutta reseptiä. Mietin, että näitä ruokajuttuja on tullut kirjoitettua viime aikoina niin paljon, että kohta pitää varmaan vaihtaa titteli ruokabloggaajaksi. Tai sitten ei. Pidän ruuanlaitosta ja leipomisesta, mutta ehkä minulla ei kuitenkaan riittäisi niistä asiaa ihan niin paljon. Pysyn siis nykyisessä lestissäni. Mutta jaan jatkossakin hyviä reseptejä, kun niitä tulee testattua.

Jaoin ihan hetki sitten teille hyvän kantarellirisotin reseptin, koska sienisesonkin on juuri nyt parhaimmillaan. Jatkan samalla teemalla ja kerron teille nyt ihanan kantarellipastan reseptin. Suosittelen testaamaan sillä tästä tuli todella hyvää.

Kantarellipasta

Ohje 4:lle

 

  • 300 g pastaa
  • 250 g kantarelleja
  • 1 rkl voita
  • 3 salottisipulia
  • 1 rkl timjamia
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl pippuria
  • 1 dl parmesaania
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
  2. Puhdista sienet, revi ne paloiksi. Kuori sipuli ja pilko se. Jos käytät tuoretta timjamia, niin hienonna se myös nyt.
  3. Paista sieniä kuivalla pannulla, kunnes niiden neste on haihtunut. Lisää pannulle voi, sipuli ja timkami. Paista, kunnes sienet ovat saaneet hieman väriä.
  4. Lisää pannulle valkoviini. Jatka kypsennystä, kunnes viini on lähes haihtunut.
  5. Lisää kerma ja kiehautu hetki. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon valutettu pasta.
  6. Tarjoile yhdessä parmesaanin kanssa.

Suosittelen kokeilemaan, sillä resepti on tosi helppo. Aiotko kokeilla?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Pastasalaatti kikherneillä ja kanalla

5 x helppoa reseptiä kesäksi

Herkullinen tacopiirakka

Keväinen vihreä salaatti

Kattilalasagne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *