Hae
Big mamas home

Musta ribbimekko

Huh huh, mikä kolme viikkoinen tässä on ollut takana. En ole ihan varma uskallanko sanoa tätä, mutta nyt näyttäisi ehkä siltä, että tämä virus on voitettu. Ehkä tässä päästään pian palaamaan normi arkeen. Minä pääsen keskittymään taas kouluun ja lapset pääsevät vielä hetkeksi päiväkotiin ennen lomaa.

Tällä hetkellä odotan viikonloppua ja omaa aikaa todella paljon. Meillä on sovittuna sinkkuäitien tekemistä ystäväni Heidin kanssa. Ensin menemme yöksi uuden uutukaiseen Hotelli Mestariin ja seuraavaksi yöksi matkustamme yhdessä Inkooseen Hilltop Forestin luksusmökille. Ymmärrätte varmasti, miksi odotan tulevaa kuin kuuta nousevaa. Minun ja Heidin Porvoon hotelliloma oli täydellinen, joten odotan vähintään samaa tältä reissulta. Joten ensi viikolla voitte varautua kuvapläjäykseen meidän sinkkuäitien viikonlopusta. Hotelli Mestarista ja Hilltop Forestista tulee sitten ihan omat juttunsa.

Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Musta ribbimekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Takki / H&M

Mekko / H&M

Laukku / ZADAA secondhand

Kengät / ADIDAS Zadaa secondhand

Korvakorut / ANNIDIUDIY saatu*

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Musta ribbimekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Musta ribbimekko

Haaveilin jo viime kesänä mustasta ribbimekosta, mutta hankin sellaisen vasta nyt. Se on ollut tähän mennessä ehdottomasti monikäyttöisin mekkoni. Se menee erilaisten takkien, neuleiden ja paitojen kanssa. Se menee todella monen vaatteeni kanssa yksiin ja on ihan täydellinen vaatekaapin perusjuttu, joka kaikilla kannattaa olla. Ajattelin ottaa tavoitteeksi kuvata tämän mekon mahdollisimman monella tapaan tulevien viikkojen ja kuukausien aikana, jotta näette kuinka monikäyttöinen tämä voi oikeasti olla.

Näissä kuvissa mekko on niin sanotun koirankusetus-takkini kanssa. Takin nimi on siis vitsi. Käytän tätä aktiivisesti, eikä meillä ole edes koiraa.

Musta ribbimekko - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Minusta tällainen musta mekko sopii myös kivasti omalle vartalotyypilleni. Olo ei ole liian alaston tai huomiota herättävä. Voin olla rauhassa ja rennosti miettiämättä miltä näytän. On nimittäin joitain vaatteita, jotka saavat oman oloni enemmän epämukavaksi, kuin mukavaksi. Tämä ei missään nimessä kuulu niihin.

Korvakorut ovat Annin uutuuksia, jotka sain yhteistyön merkeissä häneltä ja ne ovat siipan suosikit, koska ne ovat mustat. Naurattaa, että hän arvostaa itse eniten mustaa väriä ja sitten hän kuitenkin hurahti tällaiseen kukkamekkomuijaan. 😀 Mutta toisaalta, itseppä on tyttöystävänsä valinnut, joten tuskin häntä ne kukkamekot niin paljon haittaavat.

Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Minä jään tänne odottelemaan tulevaa viikonloppua ja lepuuttamaan jalkojani, jotka ovat muussina, koska olen innostunut taas pyöräilystä. Se on rankempaa, mitä muistinkaan.

Nyt katson pari jaksoa Heartstopperia ennen nukkumaan menoa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Kirsikkapuiden katveessa

Vaatekaappini perusjuttuja

Kesämekko stailattuna syksyyn

Vappusuunnitelmia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.