Hae
Big mamas home

Kesä 2019

Elokuun viimeisiä päiviä viedään, vaikka ei siltä tunnukaan. Nämä mahdollisesti viimeiset lämpimät päivät ovat kyllä olleet niin tervetulleita ettei tosikaan. Laitettiin tytöille illaksi taas allas tuohon terassille. Neidit olisivat viihtyneet vedessä monta tuntia, mutta heidät oli pakko hätyyttää sieltä nukkumaan.
Useammassa blogissa on kiertänyt tällainen Minun kesäni-haaste, joka on alunperin lähtöisin Curiouser & Curiouser-blogista. Ajattelin heti, että tämä olisi kiva tapa tiivistää blogiin mennyt kesä.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019

Kesän 2019 mieleenpainuvin päivämäärä?
No, nyt täytyy sanoa, että oma syntymäpäiväni. Päivä ei itsessään ollut kovin erikoinen, mutta täytin tänä vuonna 30 vuotta. Vuosikymmen vaihtui aika zeniläisissä fiiliksissä. Sen isompaa kriisiä ei ole ollut havaittavissa, mutta jonkin sorttinen tyylikriisi on iskenyt. Huomaan, että olen todella etsinyt itseäni ja tyyliäni kuluneen kesän aikana.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019

Kesän 2019 paras grillisafka?
Me ollaan grillattu tänä kesänä hyvin vähän. Meillä suosikki sapuskat ovat kuitenkin pysyneet aika samoina vuodesta toiseen. Minulle se on tuorejuustolla täytetyt sienet ja ilokseni olen huomannut, että ne maistuvat myös meidän lapsille.
Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019
Kesän 2019 paras auringonlasku?
Oltiin heinäkuun lopulla Linnanmäellä koko perhe. Olimme liikkeellä ilta-aikaan ja silloin aurinko laski kyllä ihan mielettömän kauniisti. Toki, perheen yhteinen aika, teki osansa, jotta ilta painui mieleen.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019
Kesän 2019 huikein roadtrip?
Roadtripit eivät ole oikein ikinä kuuluneet meidän kesiin. Nautitaan kaupunkikesästä oikein mielellään. Huikein automatka on ollut ehkä minun ja Erikan reissu Rediin, kun etsimme flowviikonloppuna parkkihallia.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019
Kesän 2019 unohtumattomin uintireissu?
Minä en ole tänäkään kesänä unuit. Mutta tytöt ovat ottaneet ilon irti terassille ostetusta lasten altaasta. Hellejakson aikana tytöt melkein asuivat altaassa.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019
Kesän 2019 iloisin kohtaaminen?
Niitä on ollut monia. Erikan kanssa olemme yrittäneet nähdä mahdolisuuksien mukaan. Onnistuttiin jopa sopimaan kesäiset lounastreffit Eiran suunnalle. Vuorotyöni luo tietysti omat haasteensa kavereiden kanssa treffailuun. Ensi kesänä minulla on tiedossa täyspitkä kesäloma, joten siitä otetaan sitten kaikki irti.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019
Kesän 2019 hymyilyttävin hetki?
Kohta 4-vuotiaan ja 2-vuotiaan kanssa niitä on ollut paljon. Meidän tytöt ovat kumpikin ihan mainiossa iässä. Heidän kanssa on touhuttu ja hassuteltu. Erityisesti kuopuksemme on yllättänyt meidät kehityksellään, joka on mennyt valtavasti eteenpäin kesän aikana.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019
Kesän 2019 itkettävin pettymys?
Kun tajusin, että meidän omat voimavarat eivät enää yksinkertaisesti riitä ja me tarvitsemme apua. Ei todellakaan ole helppoa pyytää apua ja tunnustaa, että omat voimat eivät riitä. Ilmoitus lastensuojelulle oli ehdottomasti yksi vaikeimpia päätöksiä, mutta ehdottomasti paras. Jo lyhyessä ajassa tämä kaikki on auttanut meitä todella paljon.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019

Kesän 2019 kaunein kesäkaupunki?
Helsinki. Mihinkäs muualle me oltaisiin täältä lähdetty, kun minun työni pitivät meidät todella tiiviisti kotinurkilla. Ehkä sitten ensi kesänä.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019
Kesän 2019 henkeäsalpaavin luontohetki?
Kallahden ranta, auringon laskiessa. Itikat söi nilkkoja, mutta me nautittiin siitä silti.

Big mamas home by Jenni S. Kesä 2019
Kesä 2019 yhdellä sanalla?
Vuoristorata. Tämä kesä on ollut kaikin puolin, mutta etenkin tunteiden kannalta yhtä vuoristorataa. Siitä huolimatta olen tällä hetkellä onnellisempi, kuin keväällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.