Hae
Big mamas home

Kaunis imetysmekko ja tulevaan rupeamaan valmistautumista

Kävi tässä nyt miten tahansa, niin fakta on se, että aikani raskaana on ihan pian ohi. Se tarkoittaa sitä, että pikkuhiljaa minulla on mahdollisuus käyttää muitakin alaosia kuin kahta tiettyä hametta, jotka kaapistani löytyvät. Täysin vapaata pukeutumiseni tuskin tulee olemaan, sillä minulla on toiveena imettää. Yritän mennä taas mahdollisimman pitkälle ihan omilla vaatteilla. Mutta tiedän kokemuksesta, että muutamia juttuja olisi hyvä hankkia helpottamaan sitä omaa imetysarkea. Tiedän entuudestaan, että julki-imetys ei ole itselleni ongelma. En koe tarvetta mennä vessaan piiloon ruokkimaan lastani. Teen sen kuitenkin kaikkein mieluiten niin etten ole puolialasti. Joten tarvitsen vaatteita, joissa rinnan saa esille pienellä vaivalla ja sen kummempia riisumatta.

Imetysmekko / H&M Mama

Kengät / New Look

Laukku / Lindex

Korvakorut / Vorssa Ink

 

Imetysmekko

Suurin osa nykyisistä mekoistani eivät sovi valitettavasti imetykseen. Ja mekkoja minulla on kaikkein isoin ikävä. Joten, kun bongasin tämän mekon alesta, päätin sen ostaa, niin on loppukesästä joku kolttu. Tämä on ihan imetysmekko, eikä ehkä kaikkein paras päälle puettava tässä vaiheessa raskautta. Kuvatessa tätä sai olla koko ajan oikomassa, kun helma nousi ylös. 😀 Mutta jahka tuo vatsa tuosta pienenee niin mekko asettuu päälle huomattavasti paremmin.

Ilman varsinaista käytännön kokemusta, mekko vaikuttaa aika kätevältä ja juuri sellaistelta, kuin itse toivon. Eli ei tarvits olla yläosattomissa imettäessä, vaan rinnan saa vauvalle esille vaivattomasti.

Korvakorut ovat jo pari vuotta vanhat. Olen tilannut ne Vorssa Inkin verkkokaupasta ja ne ovat ehdottomasti yhdet kestosuosikeistani. Ne sopivat asuun kuin asuun ja ovat ehdottomasti parhaimmillaan näin kesäkäytössä. Vorssa Ink on ehdottomasti yksi suosikeistani, mitä tulee näihin korvakoruja valmistaviin kotimaisiin brändeihin. Selailin juuri verkkokauppaa ja mietin, että siellä on monet korvakorut, jotka vielä haluaisin. Suosittelen lämpimästi niin korujen, kuin asiakaspalvelunkin puolesta. Minulla nimittäin meni taannoin rikki toiset brändin korvikset ja sain veloituksestta uudet tilalle. Eli palvelu on todella priimaa.

Ajattelin koota teille muuten vielä kesäistä asuinspistä viime kesän asujen joukosta. Sitä kautta tulisi puhuttua muustakin, kuin raskaudesta. Miltä tämä teistä kuulostaa?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kauluspaita ja vekkihame

Farkkutakki ja musta kaftaani

Ikävä omaa vaatekaappia ja helle ahdistaa

Rennosti kauluspaidassa

Valkoinen kesämekko ja keväisiä kuulumisia

2 kommenttia

  1. AnnikaMi kirjoitti:

    Kaunis mekko! Mä havahduin kuopuksen kanssa käyttämään omia perhoshihaisia lempparipaitoja imetykseen. Kun kädenaukko oli tarpeeksi väljä, hihasta sai hyvin imetettyä eikä paljasta pintaa näkynyt juuri lainkaan, kun hiha vielä valui eteen.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos tästä vinkistä! Täytyy katsoa löytyykö minulta tämän tyyppisiä vaatteita. Pitäisi muutenkin käydä tuota vaatekaappia läpi ja miettiä, mitkä vaatteet sopivat imetykseen. Juuri nyt pienessä synnytyksen jälkeisessä kehokriisissä, tuntuu ettei mikään sovi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *