Hae
Big mamas home

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Hei vaan. Täällä allekirjoittanut on tapellut pari päivää blogiongelmien kanssa. Ehkä olette huomanneet, että blogi on toiminut välillä hitaasti, kuin mummo metrin hangessa. Samaan aikaan kuvat eivät ole latautuneet blogiin niin kuin olisi pitänyt. Nyt (sormet ristiin) näyttäisi siltä, että tilanne alkaa helpottamaan. Ainakin tänään olen saanut ladattua kuvat normaalisti.

Samaan aikaan huomasin, että olen noussut Blogit.fi listalla Blogien top-10:n kakkoseksi. Mikä tuntuu ihan uskomattomalta. Tiedän, että listaus on vain Blogit.fi-sivuston oma listaus mutta se tuntuu äärimmäisen hyvältä. Kiitos kun luette. <3 Teitä on tullut myös ihan valtavasti lisää, joten tervetuloa kaikki uudet. Ihanaa, kun olette löytäneet tänne.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule / H&M

T-paita / H&M

Farkut / H&M

Laukku / SECONDHAND

Korvakorut / SMILING DESIGN

Värikäs t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Me ollaan lähdössä tänään ihan koko kööri, mun kumppania myöten Järvenpäähän. Tarkoitus on viettää vähän niin kuin juhannusta, joka jäi tällä porukalla viettämättä sairastumisen vuoksi. Sen lisäksi samaan syssyyn olisi juhlittavana parit synttärit samana viikonloppuna.

Tämä viikonloppu tarkoittaa vähän sitä, että paasto on nyt ainakin vuorokauden verran tauolla. Meillä kun on ollut monesti tapana se, että lapset syövät hätäisempinä ensin ja sitten me aikuiset syömme omassa rauhassa. Tämä on toiminut hyvin, kun siinä on sitten neljä erilaista lasta passattavana. Siinä tuskin ehditään edes istumaan, kun joku tarvitsee taas jotain. Joten tämä systeemi toimii parhaiten. Olen toki ymmärtänyt, että paastoa kannattaakin välillä vähän vekslata, että elimistö ei totu tiettyyn kaavaan.

Värikäs t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni Värikäs t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni

Värikäs asu

Omasta asusta sen verran, että tykkään tästä ihan todella paljon. Tuosta värikkäästä t-paidasta on tullut ihan mun lemppari. Se toimii erityisen hyvin näin muuten aika neutraalin asun kanssa. Just tälläiset yksittäiset värikkäät yksityiskohdat ovat alkaneet tuntua enemmän ja enemmän omalta tässä viime aikoina. Vaikka vaatekaapin pohja onkin edelleen aika neutraali.

Noista Smiling Designin korvakoruista vielä. Tätä kyseistä värivaihtoehtoa ei enää valmisteta. Minä olin jo luopunut toivosta saada tätä värivaihtoa enää itselleni. Se on tehty vain pienissä erissä, jotka ovat myyty loppuun ennen kuin olen ehtinyt edes reagoimaan. Sitten eräs päivä satuin bongaamaan Smiling Designin Instagram storyissa ilmoituksen, että tätä väriä on varastossa kaksi kappaletta ja minä sain kuin sainkin napattua niistä toiset itselleni. Olin niin iloinen. Nämä ovat olleet yksiä tämän kesän suosikki korviksista.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt minun täytyy kipittää pakkaamaan, että saan tämän konkkaronkan korjattua ulos talosta ja oikeaan junaan. Ihanaan viikonloppua jokaiselle!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Keltainen mekko

Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi

College ja shortsit

Hellepäivän asu

Yksin kotona

Värikäs t-paita - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.