Hae
Big mamas home

Pörröinen asu jouluvaloissa

Hei. Kirjoittelen täällä yksin hereillä, kun koko muu perhe nukkuu. Siitä huolimatta, että takana on useampi todella huonosti nukuttu yö, niin heräsin tänä aamuna viideltä ja nousin ylös kuudelta. Toki on ihanaa valvoa yksin ja katsoa Emily in Parisia ihan rauhassa. Kyseinen sarja kun ei ole sellainen, että puolisoni innostuisi katsomaan sitä kanssani.

 

En tiedä olenko ainoa, joka haluaisi ihan vähän pyristellä vastaan, kun joulu on taas kerran lipumassa ohi. En ole ihan vielä valmis luopumaan joulun raukeudesta. Toki niin lapsilla, kuin puolisolla jatkuu vielä loma, joten kovin iso shokki joulun jälkeinen arki ei ole, vaan me voidaan olla möllöttää perheen kesken vielä monta päivää. Ollaan luvattu lapsille ainakin uintireissu näinä välipäivinä ja minulla on tiedossa tyttöjen glögihetki Heidin kanssa, joten ei tämä joutilaisuu ihan vielä ole ohi. Ja toki, meillä jatkuu myös tämä sairastupailu vielä, sillä lapsi on edelleen kipeänä.

 

Takki / H&M

Neule / H&M

Farkut / H&M

Pipo / H&M

Kengät / New Look

Korvakorut / Vallakoru saatu*

 

Pörröinen asu

Tämä pörröinen asu on kuvattu Helsingin Aleksanterinkadun Suomalaisen kirjakaupan edessä. Kyseiset valot ovat uskomattoman ihanat. Tuo pörrötakki on viime vuodelta. Lapset kutsuvat sitä nalle-takiksi ja ovat siinä kyllä ihan oikeassa.

Takin alla on tuo ihana pörröneule, jonka esittelin jo aikaisemmin. Se on edelleen aivan ihana ja menee vielä kasvavan mahankin kanssa, mikä on tietysti plussaa. Lisäksi minulla ei tällä hetkellä ole ollut toista valkoista neuletta, joten kaipasin edes yhtä sellaista vaatekaappiini.

Pidän asussa myös vaalean ja pörröisen, sekä mustan ja niittien tuomasta kontrastista. Nuo maiharit ovat olleet taas näin loppuvuodesta kovassa käytössä. Keväällä minulla oli jalan kanssa ongelmia ja silloin näiden kenkien käyttö ei tuntunut mukavalta. Onneksi jalkaongelmat helpottivat ja pääsen taas käyttämään näitä.

Korvissa näissä kuvissa on Vallakorulta saadut söpöt lilat Lempi-korvakorut. Näistä on tullut aivan loistavat arkikorvikset yksinkertaisuutensa ja pienen kokonsa vuoksi.

 

Olen täällä suunnitellut välipäiville postausta muun muassa Satisfyerin joulukalenterista. Että oliko se wörtti. Lisäksi arkiruokareseptiä olisi myös tulossa. Joten kannattaa pysyä kuulolla.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viime päivien kuulumisia

Asukuvat ponchon kanssa

Paitatakki ja neulemekko

Neulemekko ja iso kiitos

Musta asu pinkein yksityiskohdin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *