Hae
Big mamas home

Köyhän naisen ikkunalauta

Minulla on olohuoneessa ikkunalauta, jota R A K A S T A N ! Se on ehkä mieluisampia yksityiskohtia tässä tämän hetkisessä kodissa. Ihan vähän on harmittanut, että muissa huoneissa, kuin olohuoneessa ei ole ikkunalautaa. Jos olisin todella kätevä käsistäni, saattaisin tehdä sellaiset. Mutta ihan niin näppärä en ole. Ennen tänne muuttoa vietin paljon aikaa suunnitellen erilaisia ikkunalautavirityksiä,  joten kun tässä kodissa sellainen oli jo valmiina, olin innoissani. Pidän siitä millaisen fiiliksen ikkunalauta tekee. Samalla voin kasata sen päälle erilaisia sisustusasetelmia.

Makuuhuoneen sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Makuuhuoneen sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Klassisen boheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Köyhän naisen ikkunalauta - BMH - Big mamas home by Jenni

Kesän lopussa, oman surkean sisustussuunnitteluni johdosta, minulla etsi omaa paikkaansa Ikean Satsumas-kukkapöytä. Sen piti alunperin tulla keittiöön, mutta olin arvioinut tilan väärän kokoiseksi. Hups. Niinpä päätin yhtenä sisustushepuliaamuna kokeilla miten se istuu makuuhuoneeseeni ikkunan eteen. Minun täytyi siirtää sänky kiinni kaappeihin, jotta tila ikkunan ja sängyn väliin ei jää liian kapeaksi. Sänkyä siirtämällä sain juuri sopivasti tilaa kyseiseen reunaan ja kukkapöytä löysi paikkansa ikkunan edestä.

Oli puhdas, positiivinen sattuma, että kukkapöytä sopii peilini kanssa yhteen valkoisen ja puisen värimaailmansa ansioista. Melkein voisi kuvitella niiden olevan samaa sarjaa.

Sisustusasetelma - BMH - Big mamas home by Jenni Köyhän naisen ikkunalauta - BMH - Big mamas home by Jenni Köyhän naisen ikkunalauta - BMH - Big mamas home by Jenni Makuuhuoneen sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Pidän huoneen uudesta ilmeestä. Kukkapöytä sopii aivan täydellisesti tuohon ikkunan eteen ja toimii kivana tasona kaikelle kauniille, sekä myös käsirasvoilleni ja kynsiseerumeilleni.

Uupumisesta toipuminen on muuten edennyt siihen vaiheeseen, että jaksan päivittäin pedata sängyn. Mikä on aivan ihanaa. Rakastan kodin siistiä yleisilmettä ja sitä, että tavarat ovat järjestyksessä ja paikoillaan. Joten epäsiisti sänky on monesti ahdistanut minua samaan aikaan, kun olen niin uupunut, että en todellakaan jaksanut pedata sitä. Nyt petaaminen on taas ihana, aamuinen rutiini, jonka tuloksesta saan nauttia koko päivän.

Makuuhuoneeni sisustus alkaa olla aika lailla valmis. Kattovalaisin on ainoa, mikä enää puuttuu huoneesta.

Köyhän naisen ikkunalauta - BMH - Big mamas home by Jenni Eukalyptyksen oksa - BMH - Big mamas home by Jenni Köyhän naisen ikkunalauta - BMH - Big mamas home by Jenni Makuuhuoneen sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Me ollaan tänään lähdössä lasten kanssa ruskaretkelle. Kunhan saan aamukahviannokseni juotua, niin alan tekemään meille eväitä retkeä varten.

Mitä pidätte tästä sisustusratkaisusta?

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Uuden kodin esittely: Makuuhuone

Minulla on viimein sänky

Päivän paras tapa

Sisustuspäivitystä makuuhuoneessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.