Hae
Big mamas home

Flunssa yllätti

Sain pari päivää sitten oikein kunnon flunssan ja sen seurauksena en ole juuri edes konetta aukaissut. Olen flunssan vuoksi myös nukkunut pari yötä äärimmäisen huonosti. Siihen päälle tässä on ollut vielä kaksi äärimmäisen isoa stressitekijää. Nyt elämä alkaa viimein voittaa. Stressitekijöiden suhteen tilanteet ovat rauhoittuneet ja tautikin alkaa helpottaa. Olen kyllä edelleen toipilas, vaikka voinkin paremmin. Tämä flunssa on niitä sitkeitä tapauksia. Toivon todella, että huomenna olisi jo oikeasti parempi päivä ja pää riittää keskittymään myös töihin. Olen siirtänyt hommia eteenpäin ja veikkaan, että huomenna on hyvin tietokone ja sähköpostipainotteinen päivä.

Puoliso on ollut viimeisinä päivinä aivan mieletön tuki. En voi uskoa onneani sen suhteen, että olen löytänyt rinnalleni tällaisen tyypin. Toisaalta, olin myös hyvin sitkeä sen suhteen, että en tyytynyt vähempään vaikka ehdokkaita olisi ollut. Löysin lopulta sen ihan parhaan ihmisen rinnalleni.

Meillä on vappuviikonlopuksi kivoja suunnitelmia, sekä hieman huonekalurumbaa. Ollaan tosiaan myyty lasten huonekaluja ja hankittu tilalle uusia. Isoille tulee viimein kauan kaavailtu ja odotettu kerrossänky. Todennäköisesti joudutaan hetki sietämään kaaosta täällä kotona, ennen kuin sisustushommat ovat valmiina.

Lauantaina saadaan lapset hetkeksi meille ja mennään yhteen vapputapahtumaan heidän kanssaan paijaamaan alpakoita ja ratsastamaan ponilla. Sunnuntaina meillä on vappubrunssi ystävien kanssa. Olen haaveillut vuosia yhteisestä vappubrunssista, joten olen aivan täpinöissäni tästä.

 

Tämä postaus taisi olla tällainen lyhyt ”elossa ollaan” huikkaus. Palaan huomenna taas kunnolla sorvin ääreen ja tuttujen aiheiden pariin! Toivottavasti te olette pysyneet terveenä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Arkisia kuulumisia

No sitä perhearkea

Tänä perjantaina

Viikonlopun kuulumiset

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *