Hae
Big mamas home

Toinen sinkkuvuosi

Vuosi lähenee loppuaan, samoin myäs tämä sinkkuvuosi. Olen ollut sinkkuna nyt karvan verran vaille kaksi vuotta.  Aika on mennyt todella nopeasti. Ensimmäinen ajatus on, että tämä vuosi on ollut huomattavasti tasaisempi kuin edeltäjänsä. Siitäkin huolimatta, että vuosi alkoi melkoisella myllytyksellä, kun sain kuulla, että minua oli petetty vuosia.

Olen edelleen äärimmäisen onnellinen siitä, että uskalsin ottaa sen ratkaisevan askeleen ja erota. Eron jälkeen on tapahtunut paljon ja olen saanut tietää paljon sellaista menneistä vuosista, jota en ole aiemmin tiennyt. Kuten aiemmin mainittu jatkuva pettäminen. En kadu eroa tai haikaile menneeseen, vaan olen todella onnelinen näin.

Toinen sinkkuvuosi - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuus - BMH - Big mamas home by Jenni Toinen sinkkuvuosi - BMH - Big mamas home by Jenni Toinen sinkkuvuosi - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

On-off tapailua

Vuosi alkoi eräällä on-off tapailulla. Minulla oli kyseisen tyypin kanssa todella mukava ja turvallinen olo, mutta jostain syystä kaikki traumani jarruttivat menoa. Olin hänen seurassaan, kun tämä pettämisjuttu paljastui ja luulen sen vaikuttaneen asiaan. Tämä tieto romutti kuitenkin todella paljon siitä historiasta, jonka olin kuvitellut oikeaksi. Vaikka olin saanut etäisyyttä kyseiseen suhteeseen ja tieto olisi voinut iskeä myös kovempaa, se vaikutti silti jonkin verran. Minä jarruttelin tämän ihmissuhteen kanssa ja lopulta, kun tämä toinen totesi omista syistään että ei pysty. Silloin se tuntui itselle kovalta kolaukselta, koska olin juuri opetellut luottamaan siihen ettei toinen lähde ja sitten suhde päättyikin.

Nyt jälkeen päin voin vain ajatella, että näin ei ollut vain tarkoitettu. Tämän ihmisen kohdalla aika ja olosuhteet olivat monella tapaan väärät.

Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

Parisuhteen kaipuu

Keväällä koin aivan jäätäävää yksinäisyyttä ja parisuhteen kaipuuta, kun tämä on-off tapailu oli päättynyt. Olin niin kyllästynyt olemaan sinkku. Inhosin Tinderiä ja muita deittisovelluksia puhelimessani. Silloin yksinolo ahdisti. Silloin selasin myös Tinderiä hyvin matalalla rimalla ja silloiset deittikokemukset olivat hyvin sen mukaisia, eli huonoja. Halusin vain saada jonkun lähelleni ja olin valmiis kelpuuttamaan kenet tahansa. Tämä kaipuu onneksi hiipui ja sitä myötä ymmärsin etten voi kelpuuttaa ketä tahansa. Silloin sain myös paljon niitä kokemuksia, että kelpasin kyllä sänkyyn, mutta en tyttöystäväksi, mitkä satuttivat minua. Tämän jälkeen olen ollut melko varovainen ja tarkka.

Toinen sinkkuvuosi - BMH - Big mamas home by Jenni

Pettymyksiä

Keväällä minulla oli juttua muutaman todella lupaavan oloisen tyypin kanssa. Kaikki nämä kuitenkin osoittautuivat sellaisiksi, joiden kanssa viestittely sujui, mutta livenä näkeminen jätti kylmäksi. Se ei ollut näiden miesten vika. Näissä tapauksissa henkilökemiat eivät vain toimineet. Osa pettymyksistä kolahti todella syvälle, vaikka en sitä halua myöntää.

Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

Sinkkukesä

Sitten tuli kesä. Edeltävänä kesänä tapailin erästä, joten varsinainen sinkkukesä jäi ensimmäisenä vuotena kokematta. Siksi odotin tätä kesää innolla. Minulla oli mielikuvia itsestäni kesäterassilla, aurinkolasit päässä, kivassa kesämekossa, vapaana tapaamaan jonkun. Mietin jopa, että olisin antanut kesän aikana deittisovellusten olla ja keskittyä tapaamaan jonkun ihan livenä. Noin viikko tästä, niin ostin ensimmäistä kertaa Tinder Goldin. Loppujen lopuksi tässä kävi kuitenkin niin, että olin lähtökohtaisesti niin uupunut etten jaksanut tapailla ketään. Kuuman sinkkukesän sijaan kesä oli enemmän tai vähemmän selviytymistä uupumuksesta.

Toinen sinkkuvuosi - BMH - Big mamas home by Jenni

Syksy

Kesän uupumus heijasteli syksyyn, jolloin jäin sairaslomalle, josta ensimmäiset kaksi viikkoa käytännössä nukuin sen ajan, kun en ollut lasten kanssa. Siinä tilanteessa minulla ei riittänyt voimat minkäänlaiseen treffailuun tai edes Tinder-viestittelyyn. Kun aloin toipua, uskalsin kokeilla treffailua uudestaan. Tapasinkin erään, jonka kanssa treffailimme hetken. Tämä ei lopulta jatkunut, kuten saatatte arvata. Tuntui kuitenkin hyvältä tapailla taas ihmisiä uupumisen jälkeen.

Toinen sinkkuvuosi - BMH - Big mamas home by Jenni

Tinderkokeilu

Viimeisin juttu tällä rintamalla oli päätökseni tehdä eräänlainen tinderkokeilu. Minulla oli kerynyt melkoinen määrä mykkiä matcheja Tinderiin, joten Miisa Asikaisen inspiroimana, tein tinderkokeilun. Tarkoitus oli lähettää kaikille mykille matcheille viesti ja aloittaa keskustelu ja katsoa, kuinka moni vastaa.  Miisalle oli käynyt oman kokeilunsa kanssa todella hyvin. Ja minäkin löysin matcheista ihmisen, jonka kanssa on ollut ihana viestitellä, jutella ja hän vei minut myös treffeille.

En tiedä yhtään mitä minun seuraava vuosi  tuo tullessaan, mutta odotan sitä tällä hetkellä hyvillä mielin. Olisi se sitten millainen tahansa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Surullinen sinkkuus

Ensimmäinen sinkkuvuoteni

Ensimmäinen sinkkujoulu

Deittailu ja sen jakaminen julkisesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *