Hae
Big mamas home

Musta t-paita hauskalla tvistillä

Hei ja mukavaa sunnuntaita. Minä olen täällä vielä hieman toipilaana. Olen nimittäin ollut tässä viikonloppuna vatsataudissa. Olo alkaa olla jo aika normaali, mutta hieman veltto. Kiitos menetettyjen nesteiden. Toistaiseksi sairaana olen ollut vain minä, mutta saa nähdä kuka meidän perheestä kaatuu seuraavaksi. Tietenkin toivon, että muut perheestä väistävät luodin, mutta nämä taudit tuppaavat olemaan todella tarttuvia.
Minun olisi tietysti pitänyt olla viikonloppuna töissä, mutta minkä tälle voi. Minulle tulee muuten tosi helposti morkkis, jos olen sairaana. Vaikka en missään nimessä olisikaan työkykyinen, mietin monta kertaa päivässä, miten työkaverit pärjäävät ilman minua. Onko siellä muita, jotka kärsii samasta vaivasta?
Big mamas home by Jenni S. Musta t-paita hauskalla tvistillä

 

Big mamas home by Jenni S. Musta t-paita hauskalla tvistillä
Näistä asukuvista on ehtinyt vierähtää jokunen viikko. Meillä oli Erikan kanssa lounastreffit Redissä ja päädyttiin siinä samalla kuvaamaan, kuten yleensä. Tämä oli itse asiassa meidän eka yhteinen kuvaussessio pitkään aikaan ja hitto, että meillä oli hauskaa. Silloin oli vielä riittävän lämmintä keikkua ulkona t-paitasillaan. Nyt moinen ei tulisi kuuloonkaan.
Kyseisessä t-paidassa on muuten ihana tvisti, nimittäin kaula-aukon vetoketju.
Big mamas home by Jenni S. Musta t-paita hauskalla tvistillä

 

Big mamas home by Jenni S. Musta t-paita hauskalla tvistillä

 

Big mamas home by Jenni S. Musta t-paita hauskalla tvistillä
Kuvien neule on teille varmasti jo tuttu. Se on viime vuoden alelöytö ja sillä alkaa olla jo takana varmasti se #30käyttöä (ehkä jo 100), vaikka olikin heräteostos. Neuleita uskallan ostaa myös heräteostoksina, koska todennäköisyys, että käytän ne puhki, on hyvin suuri. Rakastan neuleita ja onneksi Suomessa on mahdollista pukeutua neuleisiin melkein ympäri vuoden. Mutta juuri tämän vuoksi on äärimmäisen tärkeää tuntea oma tyylinsä. Jotkut ostokset pyörivät listallani pienen ikuisuuden ja mietin ostopäätöstä kaksi vuotta. Joskus taas on mahdollista osua kerralla nappiin.
Big mamas home by Jenni S. Musta t-paita hauskalla tvistillä

 

Big mamas home by Jenni S. Musta t-paita hauskalla tvistillä
OUTFIT
Neule LINDEX
Paita LINDEX 
Farkut H&M 
Kengät CONVERSE Zadaa seconf hand 
Laukku LINDEX
Big mamas home by Jenni S. Musta t-paita hauskalla tvistillä
Kuvat: Erika Huhta | Editointi: Minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.