Hae
Big mamas home

Viikon suosikki: Designia second handina

Yksi tämän vuoden uusista jutuista on Viikon suosikki-postaussarja, joka alkaa tästä. Nimeän jokaiselta viikolta yhden suosikkiasian täällä blogissa. Se voi olla esine, asia, tuote, palvelu, hetki tai tapahtuma. Oikeastaan mikä vain, mikä minusta ansaitsee tulla jaetuksi viikon parhaana asiana.

Ensimmäinen viikon suosikki on Iittalan Kastehelmi-sarjan tuikkukupit, jotka löysin second handina. Ehdin jo tovin haaveilla juuri näistä kirkkaan värisistä tuikukipoista, kun satuin löytämään, mistäpä muualta, kuin Zadaasta tosi hyvällä hinnalla.

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Designia second handina, Iittala Kastehelmi kynttilälyhty

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Designia second handina, Iittala Kastehelmi kynttilälyhty

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Designia second handina, Iittala Kastehelmi kynttilälyhty

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Designia second handina, Iittala Kastehelmi kynttilälyhty

Tilauksen kanssa oli pieniä ongelmia. Jostain syystä sovellus ei ilmoittanut minulle tilauksen saapumisesta, vaikka sovellus on aikaisemmin toiminut ihan moitteetta. Pelästyin jo, että paketti lähtee takaisin myyjälle, mutta kun otin yhteyttä Zadaan asiakastukeen, homma hoitui alle päivässä. Ja minä sain haettua Matkahuollolta tuikkukipot kotiin.

Ne ovat olleet nyt käytössä joka päivä ja ovat ilahduttaneet niistä lähtevällä valollaan. Sen lisäksi koen tyydytystä ihan siitä, että en ostanut niitä uutena.Puhuttiin tuossa taannoin Eristäjän kanssa että tämä on kaiketi sitä aikuistumista, kun alkaa arvostaa ajatonta desingnia ja käyttää rahansa mielummin johonkin, joka säilyttää arvonsa.

Ihanaa sunnutai-iltaa teille jokaiselle ihanat.

2 kommenttia

  1. Kaisa kirjoitti:

    Kivoja löytöjä olet tehnyt. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Nämä ovat kyllä ihanat. En osaa lakata ihastelemasta niitä. ? Ja kuten sanoin, oli mahtavaa löytää ne käytettynä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.