Hae
Big mamas home

Asukuvat ponchon kanssa

Tässä muutamat asukuvat joulukalenterin luukkujen väliin. Mitä olette tykänneet joulukalenterista tähän asti? Meillä on täällä kotona tällä hetkellä täysi härdelli, koska tänään juhlitaan esikoiseni syntymäpäivää. Uskomatonta, että nyt hän täyttää sen seitsemän vuotta. Katselin juuri kuvia, joissa hän on ollut vauva tai taapero. Tuntuu edelleen uskomattomalta, että siitä pallerosta on kasvanut noin hieno, ajattelvainen, viisas ja ystävällinen pieni ihminen.

 

 

Poncho / H&M

Neule / H&M

Farkut / H&M

Laukku / New Look

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Vorssa Ink

 

 

Nämä kuvat on kaikenkaikkiaan jotenkin ihan super ihanat. Nämä ovat myös tähän vuoteen viimeiset asukuvat, joissa ei ole lunta. Halusin kuitenkin julkaista nämä, juuri siksi, koska ovat niin kivoja.

Asu on myös tosi kiva, vaikka se ei ehkä enää näin alkutalvesta olekaan paras mahdollinen. Poncho ja neule lämmittävät kyllä tosi kivasti yhdessä. Jos olsin toimistotyössä, niin voisin käyttää tätä ihan toimistoasuna. Eli ulkona tähän päälle vielä takki. Eipä tulisi kylmä, kun lämpöjä pidetään vähän matalammalla juuri nyt.

 

 

Olen muuten huomannut, että keväällä ja kesällä tulee pukeuduttua kukkiin ja väreihin. Ja näin talvellä yhä enemmän näihin turvallisiin ja rauhallisiin sävyihin. Korvakoruja lukuunottamatta tietenkin. Niissä käytän edelleen ihan normaalisti värejä. Mutta tässä näkyy todella hyvin oman tyylini kaksi puolta. On ne värit ja kukkakuosit ja sitten nämä rauhallisemmat ja klassisemmat elementit. Minä rakastan tyylini kumpaakin puolta. Ja kiva nyt katsoa, miten oma tyylini taipuu raskauspukeutumiseen. Tästä minulla on muuten sananen sanottavana, mutta pyhitän sille kokonaan oman postauksensa.

 

 

Nyt toivottelen teille aivan ihanaa viikonloppua. Minä palaan keittiöön kokomaan lapseni kakkua ja kortistelemaan muffinsseja. Nauttikaa joulukalenterista. Aion kyllä kirjoittaa tänne väliin myös tätä ihan perus sisältöä. Joten ihan pelkkää joulukalenteria tämä kuukausi ei tule olemaan.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Paitatakki ja neulemekko

Neulemekko ja iso kiitos

Musta asu pinkein yksityiskohdin

Kauluspaita ja nahkahousut

Paitatakki, jonka meinasin palauttaa

4 kommenttia

 1. Annika kirjoitti:

  Blogijoulukalenteri on ollut tosi kiva

 2. NK kirjoitti:

  Joulukalenteri on ollut tosi ihana! Miten kiva, että olet jaksanut tehdä sen, vaikka jokapäiväisen ”luukun” kirjoittaminen on iso homma. Kiitos! <3

  • Jenni - BMH kirjoitti:

   Kiitos ihanasta palautteesta! Onhan tässä hommaa, mutta tällaiselle jouluihmiselle tämä on myös aika kiva juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *