Hae
Big mamas home

Lastenhuoneen muutos ja jatkettava lastensänky Ikealta

Kun muutimme tähän kotiin, kannoimme lastenhuoneeseen sisään pinnasängyn ja taaperon sängyn. Minun on ollut kuitenkin pakko tunnustaa, että meillä ei asu enää vauvaa ja taaperoa, vaan kaksi leikki-ikäistä. Joista toinen on jo eskarissa ja kaipaa viimeistään ensi syksynä koulupöytää läksyjen tekoon. Totesin, että ainakin lasten sängyt kaipaisivat päivitystä akuutisti, kun pienempi nukkui pinnasängyssä päälaki kiinni päädyssä ja jalat kiinni toisessa. Nämä pienet kun kasvavat vaikka en sitä haluaisikaan.

Pinnasängylle tuli onneksi tarve ihan tässä lähipiirissä, joten sain annettua sen pois ilman sen suurempaa vaivaa ja nyt se on jo uudelleen käytössä. Mikä on aivan ihanaa.

Lastenhuone - BMH - Big mamas home by Jenni Jatkettava lastensänky - BMH - Big mamas home by Jenni Lasten tauluseinä - BMH - Big mamas home by Jenni Tyttöjen huone - Big mamas home by Jenni Tyttöjen huone - BMH - Big mamas home by Jenni Jatkettava lastensänky - Ikea - BMH - Big mamas home by Jenni

Googlailin hyvän aikaa lastensänkyjä ja mietin ratkaisuja tavallisen sängyn, kerros- ja parvisängyn välillä. Päädyin lopulta esikoisen kohdalla jatkettavaan, hyvin pelkistettyyn ratkaisuun. Tämä jatkettava lastensänky on Ikealta ja nimeltään Släkt. Jatkettava patja on myös Ikealta. Ajattelin, että kun pienempi tyttö tuosta kasvaa, hankin hänelle samanlaisen sängyn, jotta sisustus olisi harmonisempi. Toistaiseksi mennään kuitenkin siskon vanhalla sängyllä, joka on niin ikään myös Ikeasta.

Sänkyjen vaihdon myötä päädyin siirtämään tyttöjen sängyt eri puolille huonetta. Toiveena puhtaasti se, että kun sisko ei ole heti vieressä, niin se toivottavasti vähentäisi kaiken maailman iltaista kikattelua. En osaa vielä kertoa, kuinka tehokas ratkaisu tämä on ollut, koska kuopukseni on siirynyt nukkumaan lähinnä minun sänkyyni ja viereeni.

Lasten tauluseinä - BMH - Big mamas home by Jenni Tyttöjen huone - BMH - Big mamas home by Jenni Jatkettava lastensänky - Ikea - BMH - Big mamas home by Jenni Jatkettava lastensänky - BMH - Big mamas home by Jenni Jatkettava lastensänky - BMH - Big mamas home by Jenni Tyttöjen huone - Sisustusblogi - BMH - Big mamas home by Jenni Lastenhuone - Sisustusblogi - BMH - Big mamas home by Jenni

Isomman tytön sängyn alle on tarkoitus hankkia vielä säilytyslaatikoita leluille. Olen nimittäin todennut, että kaikki vanhat ratkaisut eivät toimi enää samalla tavalla tässä kodissa ja lasten kasvaessa. Suunnittelen tällä hetkellä tyttöjen huoneeseen sellaista säilytysratkaisua, johon voisi yhdistää työpöydän esikoiselle, sekä kaappitilaa, johon saisi vaatteita ja leluja jemmaan. Tyttöjen huoneessa kun ei ole kuin yksi kapea kaappi ja kahden neidin tyllihameet tarvitsevat hiukan enemmän säilytystilaa. Joten nyt, kun muu koti on aikalailla sisustettu, jatketaan lastenhuoneen muutostöillä. Heh heh. Joku on tainnut sanoa, että sisustajan koti ei ole koskaan valmis, mutta voin kertoa että se on lastenhuone, joka ei ole koskaan valmis.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Mjuk. – Helppo tapa myydä huonekalusi

Syksyinen olohuone

Kolmion pieni parveke

Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Yksi kommentti

  1. neito kirjoitti:

    Taitaa olla aika perinteistä hankkia koululaiselle oma työpöytä. Tässä kannattaa tunnustella omaa lasta herkin korvin onko se tarpeellinen hankinta vai ei. Meillä on nelosella ja kutosella olevat lapset eikä edelleenkään omaa työpöytää. Tekevät läksynsä ruokapöydän ääressä. Piirtämisestä ja maalaamisesta pitävät kuopus taas piirtää/maalaa olohuoneen sohvapöydällä. Ajatuksena on ollut hankkia omat pöydät, jos se tuntuu lapsistakin tarpeelliselta, ja vielä ei ole ollut tarvetta. Joten oman pöydän tarpeellisuus riippuu kovasti perheestä ja lapsesta, ja kotona jo valmiiksi olevista pöydistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.