Hae
Big mamas home

Äitienpäivä keskustelun jälkipyykki ja yksi arkiasu

Äitienpäivään liittyvä postaukseni herätti jonkin verran keskustelua Instagramissa (@bmhjenni). Monet samaistuivat, jotkut ihmettelivät tuntemuksiani. Mutta nyt olisi hyvä muistaa, että juhlapäivät eivät ole kaikikke juhlan aikaa. Lisäksi äitienpäivä ja muut juhlapyhät ovat aina myös henkilökohtainen kokemus. Aina on joku, jolle päivä on vaikea. Syystä tai toisesta. Sinkkuna huomasin, että ystävänpäivä nosti aina tunteet pintaan, koska olin sinkku ja kaipasin parisuhdetta. Koen myös pientä haikeutta, sillä minusta olisi ihanaa, jos meillä olisi esimerkiksi ystävien kanssa jonkinlainen vappujuhla perinne. Mutta ystäväpiirini on niin hajanainen ettei tämä ole ollut  mahdollista. Sama juhannuksena. Olisi mahtavaa, jos olisi joku mökkijuhannus perinne ja porukka. Poikaystävälläni on, mutta en ole kuitenkaan ihan varma olenko valmis siihen kaksikymppisten kolmen päivän kosteaan juhannuksen viettoon.

Päällimmäisenä ajatuksena tässä kuitenkin se, että kukaan ei voi tietää, miltä toisesta tuntuu. Joten, jos sinusta tuntuu että haluat kommentoida jonkun tunteita, niin älä. Todennäköistä on, että onnistut vain pahoittamaan toisen mielen entisestään.

Päiväkodilta haku asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Helppo ja mukava, olematta resuinen

Tiedättekö termin ”koirankusetusasu”? Tämä on päiväkodistahakuasu, eli asu, jonka kiskaisin sairaslomalla päälle juuri kun olin lähdössä hakemaan lapsia päiväkodista. Toki tämä on myös perus leikkipuisto- ja kaupassakäyntiasu. Eli sellainen rento arkiasu, jossa on hyvä olla ja jota käyttää silloin kuin ei jaksa panostaa. Minulle se tarkoittaa yleensä siistiä neuletta ja legginssejä. Tässä tapauksessa ne ovat lahkeestaan levenevät legginssit. Ja vaikka asu olisikin helppo ja mukava, sen ei tarvitse olla resuinen tai ryönäinen. Vaikka tämä on sellainen todella comfort asu, niin silti se on siisti ja voisin lähteä tässä helposti myös lounastreffeille.

Ja korvakoruilla saa helposti säihkettä asuun kuin asuun. 😉

Päiväkodilta haku asu - BMH - Big mamas home by Jenni Kevätmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Takki / H&M

Neule / H&M

Legginssit / H&M

Kegät / ADIDAS Zadaa second hand

Laukku / NEW LOOK

Korvakorut / SOLA VISUALS

Sola Visuals korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleat lenkkarit - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut kuin timantit

Korvakorut ovat kotimaisen Sola Visualsin Mini Hileet kullatuilla metalliosilla. Ja nämä ovat aivan mielttömän kauniit. Materiaali heijastaa valoa ja on eri kulmista aina vähän eri värinen. Näistä tuli kertoheitolla yhdet suosikeistani. Nämä ovat myös äärimmäisen kevyet, kuten myös vaneri ja massakorut. Tämä ominaisuus on muuten yksi, mitä rakastan näissä käsin tehdyissä koruissa. Ne ovat kaikki todella kevyitä, vaikka olisivat vähän isompiakin. Korva ei tunnu venyvän ja paukkuvan, vaikka korvissa olisi miten isot korut tahansa.

Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Me ollaan lähdössä viikonlopun viettoon Järvenpäähän. Ensin ystävien lapsen synttäreille ja sen jälkeen äitienpäiväksi mummilaan. Lapset askartelevat täällä äitienpäiväkortteja mummille ja minä alan juuri valmistautumaan ja pakkaamaan itse ennen ruuan laittamista.

Ihanaa viikonloppua!

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Syksyn käytetyin takki

Ruska, neule ja revityt farkut

Rento asukokonaisuus – Mom jeansit ja helmicollege

Aivan tavallinen arkiasu

 

Päiväkodilta haku asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Päiväkodilta haku asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *