Hae
Big mamas home

Second hand löytö: Papun neulemekko

Kuten kirjoitin aiemmin, tämä on todella ollut loistavien kirppislöytöjen syksy. Olen löytänyt sellaisia juttuja, joita olen etsinyt viime vuosina kuumeisesti, sekä varsinaisia aarteita, kuten nyt tämä tämänkertainen löytö. Satuin nimittäin löytämään täydellisen Papun neulemekon, jolla oli hintaa 20 €. Ja kun sanon täydellinen, todella tarkoitan sitä.

Second hand löytö: Papun neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand löytö: Papun neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Neulemekko / Papu (Zadaa second hand)

Legginssit / H&M

Laukku / Vintage

Kengät / Second hand (Zadaa)

Korvakorut / Hand made

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand löytö: Papun neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko on ensinnäkin täydellisen mallinen. Lyhyt ja A-linjainen, mitä itse suosin ehdottomasti eniten omissa mekoissani. Iso plussa on, että mekko on kotimaisen Papun, jolla on ihania tuotteita, mutta joita en raaski ostaa uutena täydellä hinnalla. Tässäkin syy, miksi olen niin iloinen, että löysin tämän käytettynä. Mekon materiaali on suurimmaksi osaksi puuvillaa ja sen kaverina myös merinovillaa. Voi kertoa, että se on päällä ihan unelmapehmeä. Ja lämmin! Vaikea uskoa, että maksoin tästä oikeasti vain 20 €:a.

Second hand löytö: Papun neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand löytö: Papun neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Näin syksyllä en pukeudukaan muuhun kuin neuleisiin, joten on kiva saada vaatekaappiin oikeasti laadukas ja kaunis neulevaate. Tällä kertaa yhdistin sen, mihinkäs muuhun, kuin keinonahkapöksyihini. Kaikki sopii nahkapöksyjeni kanssa, jotka ovat ehdottomasti vaatekaappini perusta. Aion kokeilla myös miltä lyhythelmainen mekko näyttää sukkisten kanssa ja lupaan kuvata tämän myös teille.

Pluskokoinen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoinen - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat vilahtaneet täällä ennenkin ja ne ovat taitavan ystäväni tekemät ja kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistetut. Sain ne ystävältäni syntymäpäivälahjaksi.

 

Minulla on täällä muuten hirveä lista postauksia jonossa, joita pitäisi teille kirjoittaa. Tajusin tuossa jokin aikaa sitten, etten ole muistanut esitellä teille esimerkiksi meidän uutta liinavaatekaappia, vaikka se on ollut paikalla jo kuukauden. Sitten haluaisin kirjoittaa jotain kaksikymppisten ja kolmekymppisten eroista, sillä voin kertoa että kaksikymppinen kumppanini on jatkuvasti menossa joihinkin bileisiin tai kissanristiäisiin. Ja voin kertoa, että ainakaan tämä kolmekymppinen ei enää jaksa samalla tahdilla. Herra on nimittäin tänä viikonloppunakin menossa joihinkin bileisiin.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Paljettihame

Kylmän päivän asu ja hieman alkuvuoden kuulumisia

Lyhythihainen neule

Ensitreffien asu

Arkiasu ja pikaiset kuulumiset

2 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Ihana asu ja mekko on kyllä todellinen löytö. Ihanaa viikonloppua, Jenni ❤

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos. Ja näin mä todella koen. Ihana löytö tälle syksylle. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *