Hae
Big mamas home

Kaikki perhepäivähoidosta

Koska päivähoito puhututtaa ja perhepäivähoito kiinnostaa, kokosin tähän listan kaikista aiheeseen liittyvistä postauksista. Niitä ei lopulta ollut kuin ihan muutama, mutta halusin silti koota ne yhteen. Vaikka kattaus on aika pieni, siitä käy selville olennainen. 
Viimeisiä päiviä äitiyslomaa 

Kun kirjoitin tätä, olin todella ahdistunut päivähoidon alkamisen vuoksi. Se ei juurikaan paista esille postauksessa, mutta minua ahdisti äitiysloman loppuminen ja päivähoidon alkaminen. Kirjoitin postauksessa esikoisen ensimmäisestä tutustumiskerrasta perhepäivähoitajaan. 
Vinkkejä päivähoidon ensikertalaiselle 
Luin nämä vinkit läpi ja nämä ovat edelleen ihan hyviä vinkkejä. Otsikko voisi olla ehkä ennemmin vinkkejä päivähoitoon hakevalle. 
Kokemuksia perhepäivähoidosta 
Kun kirjoitin tämän, meidän kuopuksen hoidonaloitus oli lähellä. Oli silloin paljon levollisempi hoidon alkamisen suhteen, kuin ensimmäisellä kerralla. Vaikka nuorimmaisemme on herkempi ja varautuneempi. Tuntui kuitenkin helpolta antaa myös kuopus tutun hoitajan hoiviin. 
Äidin rauhalliset aamut – eli miten päivähoidossa on lähtenyt sujumaan 
Kuopus aloitti samalla perhepäivähoitajalla siskonsa kanssa ja kaikki meni lopulta alusta asti hyvin. Pikkusisko sopeutui hoitoon nopeasti ja haki heti turvaa omasta hoitajasta. Olin tässä vaiheessa sopeutunut ajatukseen siitä, että myös pienempikin on päivähoidossa. 
Perhepäivähoito & syksyn uudet tuulet 
Tässä vaiheessa esikoisella on takana jo kolme vuotta perhepäivähoitajalla, kuopuksella yksi. Postaus oli viimeisin tilannepäivitys ja samalla kerroin siitä, että ensi syksynä alkaisi todennäköisesti päiväkotitaipale. 
Onko teillä syksyn tullen postaustoiveita liittyen päivähoitoaiheeseen? Ensi keväänä mietitään todennäköisesti päiväkotipaikkoja.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.