Hae
Big mamas home

Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi

Heipä hei. Mulla on ollut aikamoinen päivä täällä. Olen vastannut lukuisiin ihaniin viesteihin liittyen muun muassa painopuheeseen ja painon pudotukseen. Kirjoitan aiheesta enemmän omassa postauksessaan vähän myöhemmin. Nyt minulla on muuta mielessäni. Haluan näyttää teille, mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi. Pakko sanoa, että hän osaa todella kuunnella minua ja laittaa asioita korvan taakse. Olin maininnut hänelle tästä vain kerran ohimennen ja hän muisti tämän silti.

Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi - BMH - Big mamas home by Jenni Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi - BMH - Big mamas home by Jenni

Kauluspaita / H&M

Shortsit / H&M

Laukku / ZARA

Kengät / SECONDHAND

Korvakorut / NOMBLE DESIGN saatu*

Melonilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi - BMH - Big mamas home by Jenni

Sain lahjaksi Zaran hauskan melonilaukun. Olin nähnyt sen kerran somessa. Kuolannut sitä sen verran, että olin lähettänyt hänelle kuvankaappauksen. Laukku oli kuitenkin sen sorttinen, että en itse raaskinut sitä ostaa. Se on ihana, mutta sen verran siihen olisi mennyt rahaa, enkä ollut täysin varma, olisiko sillä käyttöä niin paljon, että sitä kannattaisi ostaa. Oli kuitenkin aivan ihana saada se syntymäpäivälahjaksi.

Laukku on ihan täydellinen juuri yksinkertaisempien asujen kaveriksi. Kukkamekon kaverina ne riitelisivät keskenään melkoisesti, mutta tällainen simppeli asu toimii. Pidän laukusta aivan valtavasti.

Melonilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä kyseinen asu on muutenkin todella kiva. Bongasin vastaavan todennäköisesti Pinterestin ihmeellisestä maailmasta ja kopioin sen oman vaatekaappini palasista. Välillä on kiva pukeutua todella klassisesti kauluspaitaan ja aika perus shortseihin. Klassiseen ja neutraaliin asuun voi sitten tuoda vähän väriä juuri asusteilla. Kuten näyttävillä korvakoruilla ja käsilaukulla. Asu saa särmää, mutta ei kuitenkaan ole liian villi.

Nuo pinkit korvakorut ovat aivan super ihanat. Sain ne Nomble Desingnilta ja ne ovat ihan täydelliset, näyttävät kesäkorvikset.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Mitä sain kumppaniltani syntymäpäivälahjaksi - BMH - Big mamas home by Jenni

Mitä pidätte melonilaukusta? Itselleni se on ihan täysi hitti ja ennustan sille monia käyttökertoja.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

College ja shortsit

Hellepäivän asu

Yksin kotona

Kesämekko ja farkkutakki

33 vuotta!

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Aivan ihana laukku! Hauskoja ja villejä asusteita ei voi koskaan olla liikaa! Niillä saa ”vakavastakin” asusta iloisemman. Eläköön kesä: korut ja laukut näkyvät kunnolla eivätkä hautaudu toppakerrosten alle! 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Mulla nämä villit asusteet ovat lähinnä niitä korvakoruja. 😀 Niistä on tainnut tulla mulle jo yhdeinlainen tavaramerkki. Laukuissa tykkään monesti enemmän sellaisesta klassisesta ilmeestä, mutta kyllä mukaan yksi meloni mahtuu ihan hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.