Hae
Big mamas home

Täydellinen neulemekko

Hyvää sunnuntaita. Mua ihan vähän huvittaa näiden kuvien katsominen. Meillä tuli Katrin kanssa kuvailuihin melkein kahden kuukauden tauko, koska oli joulua ja koronaa yms. Meillä oli siis kummallakin melkoinen tarve päästä kuvaamaan. Lähdettiin siis tammikuussa kuvaamaan silkalla sisulla, vaikka taivaaltu lunta tuli taivaan täydeltä.

Mietittiin autossa, että pitäisikö tässä itkeä vai nauraa sille, kuinka hulluja me ollaan näiden kuvausten suhteen. Lumisateessa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta jo parin setin jälkeen Katrin kiharat oli muisto vain. Minun tukkani kihartui kosteudesta ja järkkärin linssi huurtui. Plus meidän meikit muuttui laikukkaiksi ja suttuisiksi. Tuli todettua siinä kantapään kautta, että lumisateella ei kuvata.

Mutta kuten sanottu, ihan hulluja ollaan. 😀

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Täydellinen neulemekko

Neulemekko on vaatekappale, jollaisesta olen haaveillut varmaan seitsemän vuotta. Kyllä, usko tai älä. Kyseinen haave on unohtunut aina välillä, mutta haave sellaisesta täydellisestä neulemekosta on ollut olemassa jo vuosia. Viimeiset pari vuotta olen yrittänyt etsiä sitä täydellistä yksilöä. Neulemekon suhteen olen ollut vain todella tarkka, sillä halusin nimenomaan tietynlaisen.

New Lookilla liippasi jo alkusyksystä läheltä, mutta siellä ei ikävä kyllä ollut kyseisessä mekossa sitten minun kokoani. Sitten löysin H&M:ltä tämän yksilön ja ihastuin. Se on täydellinen, yksinkertainen neulemekko. Siinä ei ole mitään jippoa ja juuri siksi se on täydellinen. Neulemekko on ihana ja muhkea ja siihen on ihanaa hautautua. Se on myös yksi lempi kotiasuistani, koska se on lämmin ja mukava.

Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni Maihinnousukengät - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Yksinkertaiseen mekkoon voi yhdistää surutta todella näyttävät korvakorut ja maiharit. Tässä asussa mennään nimenomaan asusteet edellä.

Korvakorut ovat Annidiudiy:n Annin tekemät. Suurin osa korviksistani on nimenomaan Annin tekemiä. Ja monet niistä ovat myös ihan uniikkeja. Anni lähtee mun ideoihin ihan yhtä innoissaan kuin minäkin ja toteuttaa kaiken mitä keksin. Muun muassa mun MILF-korvakorut on Annin tekemät.

Kengät on tosiaan alelöytö New Lookilta ja niistä on tullut kyllä ihan lempparikengät. Ihan paukkupakkasille ne ei kyllä sovi, mutta käytän niitä aina kuin voin.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neulemekko - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Takki H&M (2021)

Mekko H&M (2022)

Laukku H&M (2021)

Kengät NEW LOOK (2022)

Korvakorut ANNIDIUDIY (2022)

 

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Helmikuun suunnitelmia

Arkiasu ja pikaiset kuulumiset

Kylmän päivän asu ja hieman alkuvuoden kuulumisia

Teddytakki ja hieman kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *