Hae
Big mamas home

Tänä vappuna…

vappu, kevät, juhlat, lapsiperhe, vapputori,
Tänä vappuna …
… puhalsimme lasten kanssa saippuakuplia läheisessä puistossa hoitopäivän päätteeksi. 
… lohdutin isompaa tyttöä, jolle iski yllättäen riipivä ikävä mummia. Juteltiin siitä miltä ikävä tuntuu ja miten sitä voisi helpottaa. Soitimme myös videopuhelun mummilaan, jossa oli munkkien paisto kesken. 
… ostin munkit ja siman valmiina. Ihastuin täysin sitruunaiseen Juhla simaan ja voisin juoda sitä pullo kaupalla. Ensi vuonna sitä ostetaan vähän etukäteen kaappiin. 
vappu, kevät, juhlat, lapsiperhe, vapputori,
… tein aamupalalle croisantvanukasta vadelmilla. Meidän lapset osaavat jo toivoa tätä aamiaisherkkua. Reseptin olen löytänyt Lauran blogista. 
… söin liikaa irtokarkkeja. 
… kävimme lasten kanssa ihmettelemässä vapputorin huminaa. Isompi kertoi millaisen vappupallon haluaisi ostaa (tämä vaihtui aina, kun hän näki uuden ihanan pallon) ja pienempi heitti rattaista käsin yläfemmat vartijan kanssa. 
vappu, kevät, juhlat, lapsiperhe, vapputori,
… maistelimme muikkuja torilla. Lapset maistoivat rohkeasti ja tykkäsivät. 
… kävimme Espresso Housessa kahvilla toriretken päätteeksi. Meidän tytöt osaava käyttäytyä ravintoloissa ja kahviloissa todella hienosti. He ovat jo todella tottuneita tällaisiin ympäristöihin, enkä voi olla muuta kuin ylpeä. Little E vei oma-aloitteisesti omat astiansa tarjotinkärryyn. 
… teimme kotitekoisia hampurilaisia ruuaksi. 
vappu, kevät, juhlat, lapsiperhe, vapputori,
… leikimme tyttöjen kanssa pitkästä aikaa barbeilla. Tähän asti legot ja sängyllä pomppiminen ovat olleet parasta tekemistä. (Jälkimmäistä tytöt tekevät aina kun silmä välttää.) 
… pysähdyin miettimään, kuinka onnekkaita me olemme, kun saimme kaiken jälkeen kaksi täysin tervettä ja hyvin voivaa tytärtä. Välillä tämä oma onni tuntuu jopa liialta, kun miettii etteivät kaikki voi saada edes puolta tästä tai niitä, joilta onni on otettu pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.