Hae
Big mamas home

Revityt farkut ja lempineule

Kukkamekkopostauksen jälkeen asu josta löytyy farkut, jotta balanssi säilyy. Nyt bestikseni voi lakata myös huolehtimasta, että olen muuttumassa pelkäksi kukkamekkovaikuttajaksi.

Uusi viikko ja uudet kujeet. Viikko on alkanut hyvin. Kävin tervehtimässä ystävääni ja hänen vauvaansa. Miten vauvojen kanssa oleminen voikin olla niin terapeuttista ja ihanaa? Toki, näin ystävän lapsesta minä saan vain ne hyvät puolet. Haltiakummitätinä saan vain ne hymyt ja naurut, enkä tulevia uhmaraivareita. Joten mikäs sen ihanampaa, kuin leperrellä vauvalle, kun tietää että seuraavana yönä ei ole tiedossa yhtään yöheräämistä.

Revityt farkut ja lempineule - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Revityt farkut ja lempineule - BMH - Big mamas home by Jenni Revityt farkut ja lempineule - BMH - Big mamas home by Jenni Revityt farkut ja lempineule - BMH - Big mamas home by Jenni

Tuo neule on kyllä ehdoton lempparini tässä loppukesässä ja syksyssä. Kun ilmat alkavat tästä viilentyä, kaipaan todennäköisesti päälle paksumpia ja lämpimämpiä neuleita. Toistaiseksi tällä on onneksi tarjennut. Väri on ihanan neutraali ja sopii oikeastaan kaikkien alaosieni kanssa. Puseron kaula-aukosta vilkkuu taas tottakai yksi pitsitopeistani.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Revityt farkut ja lempineule - BMH - Big mamas home by Jenni Revityt farkut ja lempineule - BMH - Big mamas home by JenniPluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Näillä ilmoilla nuo kuvissa näkyvät kengät alkavat olla jo turhan viileät, vaikka ne ovatkin aivan ihanat. Ne olivat tosiaan kirppislöytö Zadaasta. Löysin ne kun etsin itselleni kesäkenkiä vanhojen, muutossa hävinneiden tilalle.

Asu itsessään on sellainen, että käytän sitä edelleen ilmojen viiletessä. Päälle vain paksumpi takki ja jalkaan esimerkiksi nilkkurit. Farkkujen alle haluaisin löytää jotkut vähän erikoisemmat sukkahousut.

Revityt farkut ja lempineule - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule H&M

Pitsitpppi H&M

Farkut H&M

Laukku DKNY Zadaa second hand

Kengät ZADAA SECOND HAND

Korvakorut VORSSA INK EARRINGS

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Aivan tavallinen arkiasu

Syksyn kivoin asu

Vaaleanpunainen neule

Satiinihame ja neule

2 kommenttia

  1. Ankrylik kirjoitti:

    Ai vitsi, noi korvikset on kyllä ihan sairaan hienot! ???

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Nämä ovat kyllä ihan minun lempi korvikseni. Käytän niitä ehkä eniten kaikista korviksista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.