Hae
Big mamas home

Joulun odotus voi viimein alkaa

Eilen kalenteri kääntyi marraskuun puolelle, mikä tarkoittaa sitä, että joulun odotus voi alkaa! Lempiaikani vuodesta on viimein täällä! Minähän olisin kaivanut jo kaikki joulujutut esille eilen, jos kuopuksellani ei olisi tulevana viikonloppuna halloween teemaisia synttäreitä. Näin ollen me vietetään vielä noin viikon verran halloween tunnelmissa, ennen kuin voidaan siirtyä jouluttamiseen.

Nainen, neulemekossa, astelemassa sohvaa kohti. Taustalla valonauha. Olohuone, jossa koristeena jouluinen valonauha. Kuvassa sohva ja sohvapöytä, jolla kukkia.

Joulun odotus on yksi tavoistani selvitä tästä älyttömän pimeästä ja synkästä ja vuodenajasta. Pimeyttä on paljon helpompi kestää kausivalojen loisteessa. Ensimmäiset valot ripustin kyllä jo tuossa lokakuun puolella tunnelmaa tuomaan. En vain voinut vastustaa. Minulle joulu on muutenkin ehdottomasti mieluisampi pyhä, kuin halloween. Lapset tosin alkavat kaipaamaan halloween tunnelmaa, joten ehkä ensi vuonna me koristellaan kotiin vähän halloweeniakin, muutenkin kuin synttärikemujen puolesta.

Nainen istuu sohvalla neulemekossa. Sohvapöydällä on kupillinen kahvia. Seinällä abstrakti taulu. Käsi joka pitelee kahvikuppia, jossa on selkeästi maitokahvia. Taustalla ikkunalauta, jolla on esineitä.

Olen suunnitellut jo joulunajan sisältöä erityisesti tänne blogiin. Joulu on lempiaikaani, joten haluan ehdottomasti jakaa sen ajan myös teidänkin kanssanne. Kuulen mielelläni toiveitanne joulunajan sisällöstä. Olen miettinyt muun muassa jouluisia reseptejä ja pukeutumisvinkkejä kauden juhliin. Myös meikkijuttuja on tulossa, joten kannattaa pysyä kuulolla.

 

Mutta sitä ennen raportoin toki meidän halloween synttärijuhlista myös tänne blogiin. Joten joulusisältöä saadaan odotella hetki. Olen tänään askarrellut puoli päivää seinäkoristetta kyseisiin juhliin. Lapset ovat onneksi siitä aivan innoissaan, mikä lievittää omaa ketutusta kyseisen härpäkkeen askarteluun. 😀 Kaikkeen sitä äiti suostuukin lastensa vuoksi.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Hyvää joulua!

Paljettihame

Ystäväkirja joulusta

Ensimmäinen sinkkujoulu

Suunnitelmia loppuvuodelle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *