Hae
Big mamas home

Kokomusta asu & pari ajatusta ruuasta

hiuspanta, kokomusta, asu, päivänasu, tyyli, muoti,

 

Löysin tänä talvena uudelleen kokomustan pukeutumisen. Suosin sitä erityisesti angstisena teininä, kun kaikki oli niin synkkää ja se piti myös näyttää kaikille. Nyt ajattelen kokomustaa ennemmin sellaisena ajattoman tyylikkäänä vaihtoehtona, kuin synkkänä. Niin se mieli ja näkemykset muuttuu ajan kanssa. Varsinkin näin talvella musta neule ja mustat pillit ovat ihan parhaat.
hiuspanta, kokomusta, asu, päivänasu, tyyli, muoti,

 

hiuspanta, kokomusta, asu, päivänasu, tyyli, muoti,

 

hiuspanta, kokomusta, asu, päivänasu, tyyli, muoti,
Tämä asu ei ole täysin kokomusta, sillä valitsin neuleen alle vaaleanpunaisen pitsitoppini. Pitsi vilkkuu kivasti neuleen kaula-aukosta. Toki minulta löytyy sama toppi mustana, mutta halusin tällä kertaa vaaleanpunaisen.
Olen myös hurahtanut pantoihin. Gauharin musta hiuspanta on ehtinyt vilkkua blogissa aiemmin. Tämä värikkäämpi versio on Lindexistä ja tykkään myös siitä.
hiuspanta, kokomusta, asu, päivänasu, tyyli, muoti,

 

hiuspanta, kokomusta, asu, päivänasu, tyyli, muoti,

 

Pitsitoppi H&M
Neule H&M +SIZE
Jegginssit CUBUS 
Panta LINDEX 
 
Korvakorut LINDEX
hiuspanta, kokomusta, asu, päivänasu, tyyli, muoti,

 

Uskomatonta kyllä, minulla vuotaa taas nenä. Kokeilen seuraavaksi laittaa ruokailutottumukseni syyniin. Vuorotyön myötä syömiseni ovat menneet aavistuksen huonoon suuntaan. Esimerkiksi salaatit ovat huolestuttavasti tipahtaneet pois ruokavaliostani. Olen hyvä napostelemaan, mutta todella huono syömään kunnolla. Kai se on ihan tavallista, että uuden arjen edessä tällaisia notkahduksia tapahtuu. Nyt on kuitenkin hyvä hetki ottaa itseään taas niskasta kiinni. Otan tavoitteeksi tasapainottaa ateriarytmini ja lisätä annoksiin väriä. Lisään aterialistalle taas smoothiet ja tuorepuurot. Tämä uudistus, kun tekee hyvää koko perheelle. Siinä samalla jatkan sinkin ja karpalokapseleiden tankkaamista. 
 
Tulisi jo kevät.

 

 

4 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Olet todella kaunis ja teillä on myös kaunis koti <3.

  2. Nimetön kirjoitti:

    Saved as a favorite, I love your website!

  3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos paljon aivan ihanasta kommentista. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.