Hae
Big mamas home

Ihana voikreemi

Olin pitkään, jostain aivan käsittämättömästä syystä voikreemiä vastaan. Vaikka siihen on syynsä, miksi monet ammattileipojat käyttävät voikreemiä kakkujen päällä. Tein lapseni syntymäpäiville kakkuun täydellisen voikreemin. Tätä tehdessä opin sen, että voikreemin ei itseasiassa kuulu maistua voilta, kun se on oikein tehty. Ja tämän kanssa ei kannata hätäillä. Voin kannattaa oikeasti antaa odottaa rauhassa huoneenlämmössä, jotta se on oikeasti pehmeää ja sitä kannattaa oikeasti vatkata useiden minuuttien ajan. Kun nämä pari seikkaa muistaa, niin voikreemi on ihana, pehmeä ja tottelevainen kuorrute kakkuihin. Minä siis yllätyin siitä, miten hyvin kreemi tottelee siinä kuorrutusvaiheessa. Lisäksi se pitää muotonsa paremmin, kuin mikään muu pursotettava asia.

Joten voin vain suositella tätä.

Voikreemi

(yksi kakku)

 

  • 200 g voita
  • 350 g (noin 5 dl) tomusokeria
  • 1 rkl maitoa
  • Vanilja-aromia
  • Elintarvikeväriä

 

  1. Ota voi huoneen lämpöön. Se on käyttövalmista, kun se on aivan pehmeää.
  2. Vatkaa voita rauhassa, kunnes sen väri muuttuu vaaleksi ja koostumuksesta tulee kuohkeaa.
  3. Lisää tomusokeria vähän kerrallaan. Vatkaa koko ajan.
  4. Vatkaa seosta vielä noin kuusi minuuttia, kun tomusokeri on lisätty.
  5. Lisää maito ja vanilja-aromi ja vatkaa vielä.
  6. Lopuksi lisää elintarvikeväri.
  7. Voikreemi on valmista, kun se on kuohkeaa ja pehmeää.

 

Jatkan näitä voikreemikokeiluja varmasti vielä, koska minä ihan oikeasti rakastuin tähän. Ehkä kokeilen nyt uudestaan myös sitä marenkivoikreemiä, joka meni aiemmin aivan reisilleen. Onneksi leipominen on asia, jossa voi tulla koko ajan paremmaksi.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Pókemon-kakku kuusivuotiaan synttäreille

Kolmen suklaan kakku

Ihanat Geisha-browniet

Mustikka-valkosuklaajuustokakku

Ihanat omenamuffinssit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *