Hae
Big mamas home

Arkikuulumisia

Heipä hei. Mitä teille kuuluu? Tänne kuuluu sellaista marraskuuhun kuuluvaa väsymystä. Olen iltaisin aivan poikki ja aamulla nukuttaisi keskimääräistä pidempään. Lääkitys tuntuu purevan, koska sellainen jatkuva päivittäinen ahdistus on alkanut helpottamaan. Silti niitä romahduksia tuppaa tulemaan edelleen säännöllisesti. Esimerkiksi edellinen päivä alkoi tosi hyvin ja hyvällä mielellä, iltapäivällä tuli romahdus, jonka seurauksena makasin suurimman osan iltaa.

Hyvä uutinen on se, että asiat psykoterapian eteen ovat taas edenneet. Minulla on kuukauden päästä psykiatrisen sairaanhoitajan aika. Ihanaa saada tätä asiaa eteenpäin. Itselläni on vahva luotto siihen, että saan psykoterapiasta apua näihin minun traumoihini.

 

Neule / Zadaa second hand

Housut / H&M

Hattu / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Smiling design

 

Meillä oli aikuisten viikonloppu puolison kanssa. Ollaan valmisteltu lapsivapailla aika paljon niin joulua, kuin joulukalenteria. Minä etsin lapsille perinteiset pikkujoululahjat. Blogijoulukalenteri etenee hyvin. Niin hyvin, että minua ei enää edes epäilytä etteikö se toteutuisi. Toki nyt olen vääntänyt niin paljon joulusisältöä, että on ollut vähän vaikeaa keskittyä tähän tavalliseen sisältöön.

Sain viimein varattua itselleni myös ajan hammaslääkäriin. Minulla on aivan älytön hammaslääkärin pelko, jonka vuoksi olen vitkuttanut kyseisen käynnin varaamista vähän turhan pitkään. Nyt minulla on aika ja puolisoni on luvannut raahata minut tarvittaessa paikan päälle. Minulle isoimmat ongelmat on ajan varaaminen ja paikan päälle pääseminen. Siinä hammaslääkärin tuolissa pystyn istumaan tajuissani.

Ajattelin kysyä lääkäriltä saisinko kuunnella esimerkiksi podcastia toimenpiteen aikana, jos se helpottaisi omaa tilannettani. Jos ei, niin sitten pitää todennäköisesti miettiä jonkinlaista lääkitystä. Onko siellä muita hammaslääkärikammoisia?

Kertokaa toki kommenteissa mitä teille kuuluu juuri nyt? Mitä olette puuhanneet? Me saimme tänään naperot kotiin ja tästä alkaa taas se perus lapsiperhearki aikuisten ajan jälkeen.

Terkuin,

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

Neuleliivi ja kukkamekko

Teddytakki ja hieman kuulumisia

Lyhythihainen neule

Paljettihame

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *