Hae
Big mamas home

4 vinkkiä vappubrunssin suunnitteluun

Otin puolison kanssa puheeksi, että olisi ihanaa järjestää vappuna brunssi ystävien kesken. Minä olen haaveillut vuosia vappubrunssin järjestämisestä, joten olen enemmän kuin innoissani tästä. Kevät on muutenkin lempivuodenaikani, joten on ihanaa juhlistaa sitä näin. Ja aion todellakin tehdä tästä perinteen.

Tässä muutama vinkki vappubrunssin järjestämiseen!

1. Aloita suunnittelu hyvissä ajoin ja kutsu vieraat

Suosittelen kutsumaan ihmiset hyvissä ajoin, että esimerkiksi vuorotyöläisillä on aikaa varautua. Tämä tarjoittaa yleensä noin reilua kuukautta ennen. Näin on myös helppoa suunnitella kaikille sopivaa ajankohtaa. Vappubrunssin ollessa kyseessä, keskusteltiin hieman siitä vietetäänkö brunssia aattona vai päivänä. Meidän porukalle sopi kaikkein parhaiten ajankohdaksi se vappuaatto. Päätä myös juhlapaikka. Oletteko jonkun kotona vai esimerkiksi piknikillä.

2. Mieti koristeiden teemaa

Suosin paljon jo olemassa olevia koristeita. Niitä kun on lasten juhlista kertynyt kaappiin vuosien saatossa. Ostan myös jotain pientä täydennystä My dream daylta, kuten ilmapalloja ja servettejä. Päätin myös helpottaa meidän tiskausurakkaa sillä, että tilasin nyt juhliin myös pahvilautasia. Valitsin pastellisävyisiä ilmapalloja ja kukkakuvioisia servettejä, sekä lautasia. Sen lisäksi koristelen pöytää kukilla ja konfetilla, jota meillä on ennestään.

3. Päätä tarjoilusta ja sovi, mitä kukin tuo jos kyseessä on nyyttärit

Tämän tyyppisissä juhlissa suosittelen ehdottomasti jakamaan vastuuta ruuan suhteen. Kun kaikki osallistuvat, yhden taakka ei ole liian iso. Jokainen voi osallistua omien tatojen ja mahdollisuuksien mukaan. Me jaettiin ruokavastuut yhteisessä whatsapp ryhmässä ja saadaan kokoon todella hyvä setti erilaisia herkkuja, jotka todennäköisesti uppoavat kaikille.

4. Suunnittele juomat

Juomapuolta kannattaa myös suunnitella. Oma puolisoni on baarimestari, joten luonnollisesti kannustin häntä kehittelemään meille boolin. Toki oltaisiin myös voitu sopia, että jokainen tuo omat juomansa. Minusta on kuitenkin kiva tarjota yhteinen juoma kaikille. Vappuun sopii toki sima. Me päädyttiin kuitenkin keväiseen booliin, jonka reseptin tulen jakamaan myös teille.

 

Tässä minun vinkkini onnistuneeseen vappubrunssiin. Toki, nämä vinkit toimivat hyvin mihin tahansa juhlaan ja brunssiin, joka järjestetään yhdessä.

Palaan meidän vappubrunssin tarjoiluihin ja tunnelmiin vielä myöhemmin.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

7-vuotiaan kissa -synttärit 

Terveisiä sairastuvalta

Halloweeniin sopivat madoilla koristellut mokkapalat

Pinkki Halloween -teemaiset 5 -vuotis juhlat

Syntymäpäiväbrunssi ja kesäinen moctail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *