Hae
Big mamas home

Raskausajan asu kauluspaidalla

Heipä hei. Täällä aletaan viimein pikku hiljaa olemaan jonkinlaisissa elävien kirjoissa. Minulle iski loppuviikosta ihan kunnon flunssa, josta ensimmäisen päivän pystyin olemaan suurin piirtein vartin pätkissä hereillä. Tauti on hiipunut pois todella hitaasti. Eilen oli jo aika hyvä olo, mutta ajatukset eivät meinanneet juosta ja kaikki tuntui ihan super tahmealta. Varsinkin kaikki missä joutui käyttämään yhtään päätään. Kukkien multien vaihto sujui taas vähemmillä ongelmilla. Tänään olo on taas selkeästi parempi, joten eiköhän se tästä lutviudu.

 

Takki / H&M

Legginssit / H&M Mama

Kauluspaita / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Valla koru uniikit

 

Rakastan kauluspaitoja ja kauluspaitalookkeja. Minulla on Pinterestissä tallessa useampikin raskauteen sopiva kauluspaidan kanssa toteutettava asu inspiraationa. Odotan vähän leudompia kelejä, että pääsen toteuttamaan näitä asuja ihan kunnolla. Kohta ne eivät tosin mene enää kiinni vatsan kohdalta, jolloin alan todennäköisesti solmimaan paitoja vatsan päälle. Onneksi kauluspaitatyylejä voi varioida niin paljon ja tässäkin on kyse vain muutamien kuukausien ajasta.

Rakastan sitä, miten skarpilta ja asialliselta legginssitkin näyttävät kauluspaidalla. Samaan aikaan olo on tosi rento ja mukava. Tuo sininen kauluspaita on paksua puuvillaa ja malli on rennon oversize. Vaikka välillä olen kironnutkin sitä, miksi kaiken pitää olla nykyään oversize, tähän paitaan se sopii täydellisesti.

Loppuun on ihan pakko vinkata korviksista. Näissä kuvissa minulla on korvissa Valla korun Riemu nimiset korvikset. Kyseessä ovat uniikkikappaleet, mutta tätä Riemu-mallia on saatavilla nyt Vallan omassa verkkokaupassa. Tarkistin, niin sitä on vielä jäljellä muutamassa kivassa värissä.

Olen itse pitänyt näistä valtavasti. Kaikki Vallan korut ovat tosi kevyiltä ja kooltaan sellaista keskiluokkaa tai sitä pienempiä, jolloin ne soivat täydellisesti arkikäyttöön. Suosittelen jo ihan senkin vuoksi, että Vallan takana töitä tekevä Paulina on ihana tyyppi ja tällaiset pienet yritykset kaipaavat erityistä tukea näinä aikoina.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Napitettava neulemekko

Paras raskausvaate: Ribbimekko

Huppari ja treenilegginssit – eli perus arkiasu

Asukuvat, joissa näytän ihanalta

Vaaleanpunaista ja vihreää samassa asussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *