Hae
Big mamas home

Toppi, josta pidän, mutta jonka olen meinannut myydä

Katsotaanko siellä Bridgettonin uusia jaksoja? Minä ahmin viimeiset jaksot eilen illalla ja tänä aamuna. Nyt sitten unta on varastossa vähän liian vähän, kun vauva herätti minut viideltä aamulla. Hups. Mutta oli hyvä kausi. Oma suosikkini tähän mennessä. Mikä voi liittyä myös siihen, että olen pitänyt aina Penelopen hahmosta. Osittain tähän vaikuttaa myös se, että on todella ihanaa ja virkistävää nähdä romanttisen ohjelman päähenkilönä marginalisoitu keho. Tämä menee samaan sarjaan kuin se, kun saimme nähdä disneyprinsessana tummaihoisen naisen.

Tiesitkö muuten, että romanttisissa elokuvissa tai sarjoissa ei ole ollut aiemmin tilaa marginalisoiduille kehoille? Pluskokoinen nainen on ollut rakkauden arvoinen vain silloin, kun jollakin on ollut aivovamma. Toivon todella, että tämä alkaa hiljalleen muuttumaan.

 

Toppi / H&M

Hame / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / Buffalo second hand

Korvakorut / Vorssa Ink

 

Toppi, josta pidän, mutta jonka olen meinannut myydä

Pukeuduin tähän asuun Vallila Food Clubin avajaisiin ja voi vitsit, miten hyvä ja kaunis oloni oli. Tämä asu ei todellakaan ole kaikkien pukeutumissääntöjen mukainen. Näiden sääntöjen mukaan minä en saisi pukeutua myötäilevään hameeseen, koska vatsani muoto näkyy siinä ja se ei ole litteä. Mutta minä en usko kuin yhteen pukeutumissääntöön ja se on; Pukeudu niin kuin sinusta hyvältä tuntuu. Sitä sääntöä noudatin tässä.

Rakastan tuota toppia. Se on ihan super kaunis, mutta en ole tohtinut käyttää sitä, sillä siinä vatsani on näkynyt. Olen jo pariin kertaan meinannut myydäkin sen, mutta en ole kuitenkaan raaskinut. Nyt päätin, että tänä kesänä käytän tuota toppia vaikka mikä olisi. Ihan sama, vaikka se ei peitä vatsaani. Se on vain omien korvieni välissä kypsynyt rajoite, eikä mikään oikea. Olisi nimittäin todella sääli olla käyttämättä toppia, josta oikeasti pidän valtavasti. Rohkaisen teitä muita tekemään samoin.

Tuon tyyppiseen hameeseen rakastuin kuopuksen raskausaikana. Silloinen raskaushameeni oli käytetyimpiä vaatekappaleita kesällä ja päätin hankkia tuollaisen tuubihameen vauvan synnyttyä. Pidän siitä edelleen, vaikka hame ei peitäkään enää pyöreää raskausvatsaa, vaan tuolaista vähän pehmeämpää versiota. Olen rehellisesti sanottuna kyllästynyt peittelemään itseäni jatkuvasti. Joten näillä mennään, mitä olen saanut.

KUVAT: Katri Konderla

Kannustan mieluusti muitakin pukeutumaan juuri niin kuin hyvältä tuntuu. Instagram-sisältöni on muuttunut jo hyvin vahvasti kehopositiiviseksi ja jatkan samaa linjaa mielelläni täällä. Blogissa ton toki paljon muutakin sisältöä. Älkää huoliko. Koen kuitenkin äärimmäisen tärkeäksi ja merkitykselliseksi kannustaa ihmisiä olemaan juuri sellaisia kuin ovat.

Mitä pidätte tästä kyseisestä asusta? Entä peitteletkö sinä jotain osaa kehossasi?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kauluspaita kesävaatteena

T-paita ja minihame

Kukkamekkojen kukkamekko

Second hand löytöjä ja Pinterest asuja pluskokoisille

Nahkatakki ja raidallinen neule

Yksi kommentti

  1. Nanni kirjoitti:

    Toi toppi on aivan älyttömän hieno ja just sulle oikean värinen, korostaa sun omia sävyjä tosi kauniisti.

    Itsekin olen peitellyt mitä kohtaa kropasta milloinkin, mutta viime vuosina todennut että mitä suotta, liian vaivalloista. Mulla on esimerkiksi suht pahat suonikohjut olleet teini-ikäisestä, ja olen siksi vältellyt mekkoja, mutta näillä kintuilla mennään nykyään myös mekko päällä. Toki voi olla, että kohjut pitää joskus leikata terveydellisistä syistä, mutta se on sitten asia erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *