Hae
Big mamas home

Paluu nollarille ja ala-asteen limudiscoon farkkuhameen kanssa

*Sisältää mainoslinkkejä

Niinhän siinä kävi, että myös minä annoin periksi nuoruusvuosien houkutuksille ja ostin farkkuhameen. Minulla oli silloin aikanaan sellainen kirkkaan punainen farkkuhame, jonka koristelin glitterspraylla. Kuten olen ehkä kertonut, minulla on ollut aina omanlaiseni tyyli. Muistaakseni tämä kyseinen farkkuhame oli käytettynä saatu, joten olen jo silloin kulkenut second hand vaatteissa. Tämä tämän vuosikymmenen hame on sellainen perinteisempi.

Mutta olenko ainoa, joka matkaa farkkuhameen kanssa takaisin menneeseen ja ala-asteen limudiskoon? Hämyiseen tilaan, jossa keinuttiin Smurffien ja Celine Dionin ja Bomfunk MC’s:in tahtiin? Arpajaisista voitti kaiken maailman tilpehööriä. Buffetista sai jonkun kaverin äidin (meidän äidin) leipomia pikkupizzoja ja popcornia. Muistan ikuisesti myös erään kaverini puhallettavan käsilaukun, josta olin maailman kateellisin. Ah, mikä nostalgia trippi. Vaikka en pääse enää ala-asteen discoon muutoin kuin valvojaksi, aion silti rockata tätä farkkuhametta näin kolmikymppisenäkin.

 

Paita / H&M

Hame / Only Carmakoma*

Laukku / New Look

Kengät / Buffalo second hand

Korvakorut / Smiling Design uniikit

 

Kun säikähdin

Kun olin ostanut tämän hameen ja sovittanut sitä ensimmäisen kerran, säikähdin vähän. Hame istuu näin uutena aika napakasti vatsan kohdalta. Ei niin, että se puristaisi liikaa, mutta se on napakka ja tuo ne aristelemani vatsan muodot esiin. Ja koska vatsani on minulle hieman herkkä paikka, ajattelin aluksi, että hame ei ole minua varten vaikka ihana onkin. Mutta seuraavassa hetkessä totesin, että mitä väliä! Pidän tästä hameesta todella paljon. Se on juuri minun tyyliseni, joten ihan sama. Ne minun muhkurani ja makkarani eivät siitä häviä, vaikka en tätä hametta käyttäisikään. Ja kenellekään tulee tuskin yllätyksenä se, että minulla on maha. Joten farkkuhame sai jäädä. Ja sillä on osallistuttu jopa onnistuneesti afterworkeille.

Halusin kertoa tämän sinulle, joka ehkä kamppailet samojen asioiden kanssa. Vaikka olen pääasiassa itsevarma, niin minullakin on niitä vaikeita hetkiä pukeutumisen kanssa.

KUVAT: Katri Konderla

Muuta postauksen vaatteet ovat olleet näytillä useamminkin. Tuo New Lookin laukku on suosikkini. Se on juuri hyvän kokoinen ja simppeli ja vielä kivan värinen. Harmi, että se on keinonahkaa ja pikku hiljaa parhaat päivänsä nähnyt. Mietin, että pitää alkaa etsiä jotain laadukkaampaa, saman tyyppistä laukkua tuon tilalle. Onhan se vielä ihan suht siisti, joten aikaa on.

Korvakorut ovat tosiaan uniikkikappaleet, jotka on tehty varta vasten minua varten. Nämä olivat ensimmäinen joululahja, jonka Totte osti minulle. Hän pyysi tuttua korun tekijää suunnittelemaan minulle omat korvakorut. Mikä oli siis maailman ihanin yllätys. Toten rakkaudenkieli on lahjat, mikä kyllä näkyy. Hän otti tänä kesänä myös yhteyttä erääseen vaatebrändiin, tiedustellakseen, olisiko hänen mahdollista saada minulle yhtä mekkoa, joka on poistunut valikoimista ja joka kaihertaa minua edelleen. Siis kuka tekee tälläista? En käsitä, miten tuollainen ihana tyyppi on ollut vapaana sinkkumarkkinoilla. No, tämä on ollut minun onneni.

Piditkö tästä asusta? Millaisia muistoja sinulla liittyy farkkuhameeseen? Tai sinne ala-asteen discoon?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Toppi, josta pidän, mutta jonka olen meinannut myydä

Pinkki t-paita ja festarihame

Oodi nahkatakille ja siniselle mekolle

Kauluspaita kesävaatteena

Hyvää juhannusta!

Hyvää juhannusta!

Olen ollut tänään aika allapäin. Isoin syy omaan alakuloisuuteeni on pari huonosti nukuttua yötä. Ensimmäisenä yönä en saanut nukuttua, koska olin juonut vähän liikaa afterworkeilla ja toisena yönä, meidän vauvalla oli yötön yö. Aktiivisuusrannekkeeni kertoi minulle vauvan herätessä uuteen aamuun, että unta oli kertynyt vain noin kolme tuntia. Eikä siinä ollut juurikaan sitä syvää palauttavaa unta.

Unenpuute on vaikuttanut suoraan omaan mielialaani. Sen lisäksi osa tästä vaikuttaa olevan hormoniperäistä alakuloa. Siis, jos kiertoni ei olisi siinä kohfassa, kuin sen pitäisi olla, sanoisin masentuneen mielialani johtuvan PMS:stä.

KUVA: Katri Konderla

Miksi kirjoitan omasta mielialastani näin juhannuksena. Koska vaikka some täyttyy ihanista juhannus kuvista ja videoista, se ei ole aina täynnä mökkielämää, mansikoita ja järvimaisemia. Joskus se paha päivä sattuu nimenomaan juhannukselle. Minulle sattui tällä kertaa niin. Mieliala on apea. Sen lisäksi puolisoni on pitämässä huolta muiden juhannustunnelmasta ja minä hengailen vauvan kanssa kaksitaan. Tai oikeastaan, juuri tällä hetkellä hengaan yksikseni, koska seuralaiseni nukkuu x-asennossa keskellä parisänkyä. Seuraava juhannus on jo todennäköisesti ihan eri näköinen.

Haluan kirjoittaa tämän nimenomaan sinulle, jolla on tänään syystä tai toisesta vaikeaa. Et ole yksin. Jos vain voit, tee asioita, jotka ilahduttavat sinua. Jos et jaksa edes sitä, lepää. Mene nukkumaan tai katso suosikki sarjaasi. Toivottavasti sinulla on jo huomenna parempi päivä.

Lempeää juhannusta.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Suunnitelmia kesälle 2024

EU-vaalit ja maaginen ilta

Viimeinen viikko kevättä

Meidän rauhallinen vappu