Hae
Big mamas home

Eu vaalit ja maaginen ilta

Hyvää huomenta. Sanon huomenta, koska kirjoitan tätä aamulla. Totte vie eskarilaista viimeistä kertaa eskariin. Iltapäivällä haetaan hänet sitten yhdessä, jotta voin kiittää vielä kerran opettajia kuluneesta vuodesta. Aloitettiin viime syksynä kokonaan uudessa eskarissa ja lapsikin oli todella jännittynyt kaiken uuden edessä, mutta kaikki on mennyt ihan yli odotusten. Lapsella oli tavoitteena opetella eskarivuotena lukemaan ja sen hän todellakin teki. Kaikki aikuiset ovat olleet aivan ihania ja eskarivuosi on sisältänyt paljon kaikkea kivaa. Ensi syksynä sitten uudet kuviot koulun puolella.

Ääni ihmisoikeuksille, mielenterveydelle ja ympäristölle

Ollaan tänään menossa myös antamaan äänemme EU vaaleissa. Olen viimeisen parin vuoden aikana sukeltanut omalla mittapuullani aika syvälle politiikkaan. Mikä on siis suoraa seurausta siitä, että ihmisoikeudet, tasa-arvo ja ympäristö kiinnostaa. Vaikka olen aina ajatellut, että äänestäminen on tärkeää niin oikeastaan näissä kolmessa viimeisessä vaalissa se on korostunut itselleni aivan uudella tavalla. Näinä kertoina olen myös oikeasti katsonyt myös tulostenlaskua, mitä en olisi oikeasti uskonut muutama vuosi sitten.

Tulen äänestämään Perttu Jussilaa, joka on Vihreiden edustaja. Äänestän Perttua, koska tiedän tasan tarkkaan hänen ajavan ihmisoikeuksia, ympäristöasioita, sekä mielenterveysasioita. Sen lisäksi hän on sitä ihmistyyppiä, joka ei vain osaa antaa periksi. Joten mielestäni hän on oikea ihminen EU parlamenttiin.

Lisäksi, noin vuosi sitten tein päätöksen, että tulen aina äänestämään naista tai jotain muuta vähemmistöä, koska heitä tarvitaan päättäjien paikoille yhä enemmän. Omaan käsityskykyyni ei mahdu se, että miten valkoiset miehet voivat päättää meidän kaikkien asioista, kun heillä ei ole kokemusta muista kuin omista asioistaan.

Postauksen kuvat on otettu kauniina kevätiltana Kallahdenniemessä, jossa olin Hannan kanssa kuvaamassa. Meillä oli super kiva kuvauspäivä keskenämme. Sen lisäksi saatiin bonuksena nauttia ihanasta, hämärtyvästä ja hiljalleen viilenevästä illasta. Matala merivesi oli tuossa vaiheessa iltaa lämmintä. Me kahlattiin vedessä etsimässä pieniä simpukoita lapsille tuliaisiksi. Olin todella fiiliksissäni tästä illasta. Elämä tuntui siinä hetkessä aivan uskomattoman ihanalta. Näitä hetkiä toivon lisää tulevalta kesältä.

Vastoin omia odotuksia, sain kuin sainkin tämä postauksen kirjoitettua aamulla. Viime aikoina päivät ovat olleet niin hektisiä, että olen kirjoittanut postauksia 10-11 aikaan illalla, mikä on syönyt yöuniani. Joten kiva kun saa aikaiseksi jotain heti aamusta. Me lähdetään tässä juuri äänestämään ja iltapäivällä retkelle lasten kanssa, koska loma alkaa. Heillä, ei minulla.

Ihanaa perjantaita! Ja viikonloppua!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viimeinen viikko kevättä

Kuvia viime päiviltä

Parasta just nyt

Yhtenä maaliskuun päivänä

Ihana keväinen viikonloppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *