Hae
Big mamas home

Viimeinen viikko kevättä

Niin se alkoi. Lasten viimeinen koulu-/eskariviikko. Saadaan juhlia tällä viikolla kaksia kevätjuhlia ja lauantaina meillä on virallisesti kaksi koululaista. Ihan uskomatonta. Juuri puhuin eilen Hannan kanssa omasta ajasta ja miten se on ollut nyt hieman rajallista vauvan kanssa. Mutta nyt tiedostan, että se on loppujen lopuksi vain silmänräpäys ja tuo pieninkin on yhtäkkiä koululainen. Että vaikka juuri nyt tuntuukin siltä, että sitä omaa tai parisuhdeaikaa ei ole, niin sitä on tulossa. Nyt otetaan se, mitä saadaan ja ennen kuin huomataankaan niin helpommat ajat ovat jo edessä.

Työprojekteja

Odotetaan tulevaa kesää. Itse yritän parhaani mukaan painaa töitä koko kesäkuun. Vauvavuosi vei mukanaan ja yrittäjyyden, sekä vauvan vanhemmuuden yhteen sovittaminen on ollut hieman haastavaa. Nyt se alkaa pikku hiljaa sujumaan.

Minulla on tällä hetkellä useampi kehitteillä oleva projekti, joista olen älyttömän innoissani. Olen ehkä vähän vierailla vesillä näiden juttujen kanssa, mutta tekemällä oppii. Ja ihanaa päästä tekemään uusia aluevaltauksia. Ei mene kauaa, niin tekin saatte kuulla näistä.

Samalla mietin, että mitä kaikkea voisin vielä tarjota tällä saralla. Olen miettinyt muun muassa erilaisia valokuvaus- ja Instagram-kursseja, mutta nämä jutut saavat vielä muhia ja hautua. Joka tapauksessa töitä tuntuu tällä hetkellä riittävän. Elämme jännittäviä aikoja.

Uniongelmia

Olen nyt myös valvonut meidän vauvan kanssa, joka tekee taas hampaita. En tiedä onko aika kullannut muistot vai oliko tämä näin haastavaa myös isompien kanssa. Nyt näin jälkikäteen ainakin tuntuu siltä, että ei ollut. Vauvalle on noussut nyt joka kerta aika kova kuume ja muutama päivä menee yleensä smalla tavalla. Se on itselleni myös aika ahdistavaa. Onneksi kyseessä ei ole mitään tämän vakavampaa. Ja meillä on Toten kanssa hyvä systeemi sitä varten, että kaikki saataisiin nukuttua riittävästi.

Istun parhaillaan olohuoneen sohvalla ja vilkuilen vähän väliä ikkunasta ulos. On ilta. Aurinko on alkanut laskea niin, että läheisen vaahteran lehdet saavat kultaisen sävyn. Totte on kaupassa pyörähtämässä. Kaikki kolme lasta on sängyissä. Juuri nyt ajattelen, että yritän mennä ajoissa nukkumaan ja toivon, että ilta ei veny. Minulla on vino pino kuvia käsiteltävänä ja useampi blogipostaus kirjoitettavana. Huomaan, että nyt kun kaikenlaista työtä on enemmän, blogi uhkaa jäädä toiselle tai ehkä kolmannelle tai neljännelle sijalle. Yritän järjestää töitä niin, että saisin kirjoitettua blogia aktiivisemmin. Se ei toki aina ole helppoa, mutta lupaan yrittää.

Mutta nyt päätän tämän postauksen. Olisi muuten ihanaa, jos jaksaisin kommentoida ja kertoa mitä sinulle kuuluu? On aivan ihanaa saada kuulla teistä lukijoista ja siitä, kuka tätä blogia lukee.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Meidän rauhallinen vappu

Kuvia viime päiviltä

Viikonloppuna lapsimessut ja kuvaustreffit

Parasta just nyt

Kuulumisia

4 kommenttia

  1. Sininen kirjoitti:

    Täälläkin kesää odotetaan jo innolla kahden alakoululaisen voimin. Kevät meni ohi kuin varkain lämmön yllättäessä. Muistan hyvin vielä itsekin vauvavuosilta tuntee, että tämä aika ei lopu ikinä ja yhtäkkiä sitä toivoo, että aika välillä jopa hidastaisi kulkuaan.

    Kivaa kesän alkua teidän perheelle

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos ihanasta kommentista.🩷 Lasten kanssa aika on kyllä mielenkiintoinen käsite. Juuri tuo, että ensin päivät tuntuvat ikuisuuksilta ja sitten silmänräpäyksessä onkin mennyt jo monta vuotta.
      Ihanaa kesää myös teille.

  2. Satu kirjoitti:

    Kiva jos jaksat edes sillointällöin kirjoitella blogia. En itse ole missään somessa joten tämä on ainoa jota seuraan.
    Ihanaa kun kesä on vasta edessä , kaikki on mahdollista.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Ihanaa, kun seuraat.♥ Kyllä kirjoitan, ihan ehdottomasti. Minulle blogi on edelleen se tärkein kanava, joten en ole luopumassa tästä. Yritän myös priorisoida tätä enemmän jatkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *